Αλλαγή πλάνων για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη - Που θα περάσουν τα Χριστουγέννα

Η αποκάλυψη που έκανε στον αέρα της εκπομπής της

Μερικές αλλαγές στα σχέδιά της Ελένης Μενεγάκη για τα Χριστούγεννα φαίνεται πως προέκυψαν τις τελευταίες μέρες, με την παρουσιάστρια να τις αποκαλύπτει στον αέρα της σημερινής (1/12) της εκπομπής.

Η ίδια λοιπόν τόνισε πως κανόνιζε από τον Σεπτέμβρη με τον άντρα της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της να κάνουν ένα ταξίδι τις μέρες των γιορτών, ωστόσο τελικά δεν θα μπορέσουν.

Expand player

Και αυτό γιατί φοβούνται με τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού τόσο στην χώρα μας όσο και στα υπόλοιπα μέρη, με αποτέλεσμα να αποφασίζουν τελικά να μείνουν σπίτι.

«Σκεφτήκαμε τον Σεπτέμβρη μήπως πάμε κάπου αφού τα κάναμε όλα να πάμε κάπου προσεχτικά, αφού πλησιάζει ο καιρός των γιορτών λέμε «πού να πάμε;» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για τις αλλαγές στα σχέδια της για τα Χριστούγεννα

Τι συμβαίνει με Μενεγάκη - Παντζόπουλο; Πάγωσε η μετακόμιση στο νέο σπίτι στην Κηφισιά

Σαν βόμβα είχε πέσει πριν από περίπου δυο χρόνια η είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη θα εγκατέλειπε την έπαυλη στην οποία κατοικεί εδώ και χρόνια στα Μελίσσια, για να μετακομίσει στο νέο της απόκτημα στην περιοχή της Κηφισιάς.

Οι μήνες όμως πέρασαν, αλλά η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και η οικογένειά της για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, όπως αναφέρει σημερινό 1/12 δημοσίευμα του περιοδικού Yes, ακόμα δεν έχει αλλάξει στέγη, κάτι που έχει προκαλέσει ερωτηματικά.

Η ωραία Ελένη μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο επένδυσαν το 2019 μεγάλο χρηματικό ποσό ώστε να πάρουν στην κατοχή τους ένα οροφοδιαμέρισμα 300 τετραγωνικών μέτρων σε μια ήσυχη γειτονιά της Κηφισιάς, με όλες τις ανέσεις και υψηλής ποιότητας κατασκευή.

Ενώ το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί από τους φωτογράφους έξω από το καινούργιο τους σπίτι όπου και επέβλεπαν την πορεία των εργασιών (δείτε εδώ το υλικό) και σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν δει τότε το φως της δημοσιότητας η παρουσιάστρια ήθελε διακαώς να μετακομίσει στη νέα της στέγη με τον σύζυγό της και τα τρία της παιδιά καθώς ήθελε να βάλει πωλητήριο στο σπίτι των Μελισσίων ώστε να λάβει το μερίδιό του ο Γιάννης Λάτσιος με τον οποίο το είχαν αγοράσει από κοινού, τα δεδομένα άλλαξαν κι όλα δείχνει ότι προέβη στην αγορά ως επενδυτική κίνηση για τους απογόνους της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η μεγάλη αδυναμία του Ματέο Παντζόπουλου - Το ζητάει συνέχεια από την Ελένη Μενεγάκη

Ματέο Παντζόπουλος: Με τι ασχολείται ο πατέρας του, Δημήτρης - Η μεγάλη επιχείρηση