Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Φωτογραφίες από το νέο υπερπολυτελές διαμέρισμα της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

300 τ.μ. σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς

Φωτογραφίες από το νέο υπερπολυτελές διαμέρισμα της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου
News 03.03.2021 07:19
Από Youweekly Team

Το εκτός τηλεόρασης διάστημα τους τελευταίους μήνες, όσο και να ήταν ξεκούραστο για εκείνη, δεν σημαίνει ότι ήταν και αδρανές. Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι από τους ανθρώπους που μένουν στάσιμοι και σίγουρα όχι χωρίς νέες δραστηριότητες. Αποφάσισε να αλλάξει καταρχάς τη ρουτίνα της στο σπίτι με τον Μάκη και τα παιδιά της, να βάλει τη γυμναστική και το περπάτημα στην καθημερινότητά της με μεγάλη συνέπεια, αλλά και πάλι αναζητούσε κάτι δημιουργικό για να εκτονώσει την ενέργειά της.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Το νέο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη νέο σπίτι

Γι' αυτό και αποφάσισε εδώ και δύο μήνες να εκμεταλλευτεί ξανά το ταλέντο που είχε πάντα στο real estate, αφού και τα προηγούμενα χρόνια μεγάλο μερίδιο των χρημάτων της επενδύθηκε σε αγορές κτημάτων και οικοπέδων. Αυτήν τη φορά το νέο της απόκτημα, ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα 300 τ.μ. σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της.

Η παρουσιάστρια δύο φορές την εβδομάδα, άλλοτε μαζί με τον σύζυγό της και άλλοτε μόνη της, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του YOU, παίρνει το αυτοκίνητό της και από το σπίτι της στα Μελίσσια, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, πηγαίνει για να επιβλέπει τις εργασίες ανακαίνισης.

Με τα σχέδια ανά χείρας είναι διαρκώς στο πλευρό του εργολάβου που έχει αναλάβει το έργο, βάζοντας τις μικρές εκείνες δικές της... πινελιές βάσει του γούστου της, για να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Πάντα πρόσχαρη και φιλική η Ελένη στις σύντομες επισκέψεις της, αφού χαιρετίσει όλο το συνεργείο, ζητά πάντα μια χρονική εκτίμηση για την αποπεράτωση, καθώς όπως λέει θέλει μέχρι το Πάσχα όλα να είναι έτοιμα, χωρίς ακόμα να έχει αποκαλύψει ποια θα είναι η εμπορική εκμετάλλευση του χώρου στη συνέχεια.

Ήδη έχει συνομιλήσει με διακοσμητή εσωτερικών χώρων, ενώ έχει κάνει έρευνα για τα έπιπλα που θα αγοράσει όταν πια αυτό θα είναι στο τελικό στάδιο. Θέλει όλα να είναι ακριβώς όπως τα έχει ονειρευτεί, γιατί η Ελένη με ό,τι καταπιάνεται θέλει απλά να είναι...τέλειο.

Περισσότερες φωτογραφίες στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα*

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Καλωσόρισε την άνοιξη φορώντας παντόφλες

Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε αγκαλιά με τον Παντζόπουλο στα χιόνια

Share