Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από τα παιχνίδια στο χιόνι με τον Μάκη και τα παιδιά

Βγήκαν από το σπίτι και ξεκίνησαν τον χιονοπόλεμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από τα παιχνίδια στο χιόνι με τον Μάκη και τα παιδιά

Στο χιόνι βγήκε η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και την οικογένεια της για να παίξουν και να απολαύσουν αυτό το σπάνιο φαινόμενο στο κέντρο της Αθήνας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagran η παρουσιάστρια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από τη βόλτα τους στα Μελίσσια.

Μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά της, έπαιξαν στο κατάλευκο τοπίο. Η Ελένη Μενεγάκη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, καθώς φέτος έχει περισσότερο χρόνο να περάσει με την οικογένεια της.

Ελένη Μενεγάκη κόρες

Ελένη Μενεγάκη Παντζόπουλος παιδιά

Κι ενώ η Ελένη φωτογραφίζει την οικογένεια της, η πρώην σύντροφος του Ματέο φωτογραφήθηκε με μαύρο καυτό μπικίνι.

Ελένη Μενεγάκη: Βίντεο από την χιονισμένη αυλή της βίλας της στα Μελίσσια

Κατάλευκες είναι οι περιοχές των Βορείων Προαστίων στην Αττική και η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε βίντεο από την χιονισμένη αυλή της η οποία μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η οικογένεια της παρουσιάστριας με το που ξύπνησε σήμερα 15/2 το πρωί αντίκρισε ένα κατάλευκο τοπίο έξω από τα παράθυρα και βγήκαν αμέσως έξω να το θαυμάσουν.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά την αποχώρηση της από το χώρο της τηλεόρασης έχει περισσότερο χρόνο να αφιερώσει στην οικογένεια της. Μπορεί πριν μερικά χρόνια να ετοιμαζόταν να πάει στην εκπομπή, σήμερα ωστόσο θα ευχαριστηθεί το χιόνι με τα παιδιά της.

Πριν λίγα λεπτά λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μας δώσει μια μικρή γεύση από το εντυπωσιακό τοπίο της αυλής της. Το χιόνι έχει κρύψει τα πάντα και πλέον είναι όλα λευκά. Ωστόσο, τα χιόνια έχουν δημιουργήσει και πολλά προβλήματα στην Αττική.

Περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη

Ποιο Μοναστηράκι; Μια βόλτα στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και συγκεκριμένα στην αυλή της είναι αρκετή για να νομίζεις πως βρίσκεσαι σε ένα από τα σοκάκια της Αθήνας με τα γραφικά καφέ και το πράσινο τριγύρω.

Η Ελένη Μενεγάκη για μια ακόμα φορά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την μονοκατοικία της στα Μελίσσια κι εννοείται πως τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Όπως φαίνεται η πρώην παρουσιάστρια του ALPHA ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας και ξεγνοιασιάς.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος

Ελένη Μενεγάκη αυλή

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Μελίσσια