Ματέο Παντζόπουλος: Η πρώην σύντροφός του άναψε φωτιές με το καυτό της μαύρο μπικίνι

Δείτε το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματέο Παντζόπουλος: Η πρώην σύντροφός του άναψε φωτιές με το καυτό της μαύρο μπικίνι

Μπορεί πλέον ο Ματέο Παντζόπουλος να λιώνει για χάρη της Ελένης Μενεγάκη, όμως στο παρελθόν έχει υπάρξει με μια πολύ γνωστή κυρία η οποία μάλιστα άναψε φωτιές στο instagram με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με μαγιό.

Ήταν μαζί 6 ολόκληρα χρόνια και ζούσαν στη Νέα Υόρκη. Πλέον δεν διατηρούν επαφές.Δεν έχω κρατήσει επαφές» λέει σήμερα, ενώ όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη που είναι η σύζυγος του πια, η ηθοποιός είχε απαντήσει:

Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να μιλήσουμε για αυτό σήμερα. Είναι κάτι τελείως ξεπερασμένο, δεν έχει νόημα. Είναι και χαζό να μιλάμε για αυτά, είναι παλιά.

Ο λόγος για την Δωροθέα Μερκούρη.

Δείτε φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του Ματέο Παντζόπουλου με μαγιό

Η Δωροθέα Μερκούρη διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Γεννήθηκε το 1974 στη Καλαβρία όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της εγκαταστάθηκε με τους γονείς της στην Ελλάδα όπου έζησε μέχρι τα 18 της χρόνια. Η καταγωγή της είναι Ιταλική από την πλευρά του πατέρα της και Ελληνική από την πλευρά της μητέρας της. Σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, αρχικά για μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα ενώ όταν ενηλικιώθηκε εγκαταστάθηκε στην Νέα Υόρκη. Παράλληλα με την ενασχόλησή της με το modeling έκανε μαθήματα υποκριτικής.

Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός το 1999. Εκείνη τη χρονιά έπαιξε στην ταινία μικρού μήκους "Madame Zander" αμερικανικής παραγωγής ενώ την ίδια περίοδο έπαιξε στην ταινία επιστημονικής φαντασίας του Πάνου Κούτρα "Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά". Τρία χρόνια μετά, το 2002, πρωταγωνίστησε μαζί με τους Μπαρτ Γιανγκ και Richard Steinmetz στην αμερικανική κωμωδία "And she was". Το 2003 έπαιξε στην ταινία του Νίκου Περάκη "Η Λίζα και όλοι οι άλλοι" που ήρθε πρώτη ανάμεσα σε 20 ταινίες εκείνη τη χρονιά στην Ελλάδα. Ακολούθησε η ιταλική παραγωγή "Che ne sarà di noi" το 2004. Το 2007 έπαιξε στην ταινία "Fishtales" ενώ το 2011 έλαβε μέρος στις κινηματογραφικές παραγωγές "Without borders" και "Taglinetto".

Και μιας και αναφερόμαστε στον Μάκη... δείτε εδώ την περιουσία του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη!