Συγκλονίζει η Σμαράγδα Καρύδη - «Τρέμω να μην...»

«Είχα 39,5 και για μέρες ανέβαζα πυρετό»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου παραχώρησε πρόσφατα η Σμαράγδα Καρύδη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτειά της με τον κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις της Καρύδη για τον κορωνοϊό

Εσείς είχατε νοσήσει. Πως βιώσατε αυτή την εμπειρία;

Expand player

Ελπίζω να μην ξανακολλήσω, γιατί βλέπω ότι υπάρχει επαναμόλυνση και τρέμω να μην ξανακολλήσω, γιατί δεν πέρασα καλά. Είχα 39,5 και για μέρες ανέβαζα πυρετό, αλλά ευτυχώς δεν έπαθα κάτι άλλο, για να χρειαστεί να νοσηλευτώ, ούτε τα πνευμόνια μου πειράχτηκαν.

Το έψαχνα και πάρα πολύ και μετριόμουν όλη την ώρα με το οξύμετρο, γιατί με είχε πιάσει και αυτή η τρέλα. Ευτυχώς, ήμουν με μια φίλη μου, που μόλις το είχε περάσει και είπε ο γιατρός ότι μπορούμε να είμαστε μαζί κι έτσι δεν ένιωσα μοναξιά.

Το πιο βαρύ με τον κορωνοϊό είναι ότι είσαι σε μια πολύ άσχημη σωματικά κατάσταση και μόνος σου, δε μπορείς να έχεις έναν άνθρωπο να σε βοηθήσει, να μιλήσεις… Ο Θοδωρής δεν κόλλησε, γιατί το καταλάβαμε εγκαίρως και έφυγε από το σπίτι.

«Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους»

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Η γνωστή ηθοποιός που είχε δεχθεί επίθεση πριν λίγο καιρό αναφορικά με μερικές δηλώσεις της, ανέφερε πως είναι υπέρ του εμβολίου και κατά του κινήματος.

«Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους. Εγώ είμαι εμβολιασμένη. Είμαι υπέρ των εμβολίων γενικά, όχι τώρα. Όλο αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια δεν το καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να επιστρέψει η Ιλαρά, μια ασθένεια που την είχαμε καταπολεμήσει.

Η δική μου γενιά δεν το είχε αυτό. Από μικροί όλοι κάναμε τα εμβόλια τα παιδικά. Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που έχουν φοβία, φοβούνται τις παρενέργειες. Κι εγώ φοβάμαι τις παρενέργειες, δεν το έχω εύκολο, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να προφυλαχτούμε, να προφυλάξουμε τους γύρω μας και να ξαναγυρίσουμε στις ζωές μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σμαράγδα Καρύδη: «Δε χρειάζεται να "κάτσετε" σε κανέναν για ένα ρόλο»'

Σμαράγδα Καρύδη: «Στηρίζω τις γυναίκες και τα αγόρια, απ' τη άλλη δε μπορώ να χαρώ για την καταστροφή των άλλων »