Σμαράγδα Καρύδη: «Έχασα τρία κιλά με τον κορωνοϊό»

«Φυγαδεύτηκε εγκαίρως ο Θοδωρής»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σμαράγδα Καρύδη: «Έχασα τρία κιλά με τον κορωνοϊό»

Το πρωί της Πέμπτης, η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε με τον κορωνοϊό, αποκαλύπτοντας πως κατά την ασθένειά της, έχασε συνολικά τρία κιλά.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, αφού αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του Celebrity Game Night, σχολίασε τις δύσκολες μέρες που πέρασε με τον επικίνδυνο ιό και περιέγραψε τα συμπτώματα που είχε.

Η αποκάλυψη της Σμαράγδας Καρύδη για τον κορωνοϊό

«Τώρα είμαι καλά. Θα πάω την επόμενη εβδομάδα να δω τα αντισώματα μου. Ελπίζω να είναι πολλά. Πρόσεχα πολύ, φαντάσου πόσο κολλάει. Φοβήθηκα όμως πολύ. Δεν είχα υποκείμενα, ούτε καπνίζω. Ωστόσο δεν ήξερα πώς θα μου γυρίσει όταν νοσούσα. Δεν κοιμόμουν και δεν έτρωγα και πολύ. Έχασα τρία κιλά. Δεν πεινούσα

Στο δεύτερο τεστ έμαθα ότι έχω κορωνοϊό. Στο πρώτο είχα πυρετό αλλά βγήκε αρνητικό. Περνάνε άλλες δύο ημέρες και ψάχνομαι μήπως έχω κάτι άλλο. Δεν βρήκα και ξανά κάνω τεστ και μετά βγήκε θετικό. Όταν έμαθα ότι έχω κορωνοϊό, άρχισα να τηλεφωνώ σε όσους είχα έρθει σε επαφή. Ευτυχώς δεν κόλλησα κανέναν. Χάρηκα γι’ αυτό. Φυγαδεύτηκε εγκαίρως ο Θοδωρής.

Μετά από όλο αυτό έχεις μια κόπωση και νιώθεις πολύ κουρασμένος», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Αυτό που ήθελα να πω με την ανάρτησή μου είναι ότι το θέατρο δεν είναι γενικά έτσι»

Η Σμαράγδα Καρύδη, το μεσημέρι του Σαββάτου, συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι ήθελε να πει με την ανάρτηση της αναφορικά με το ελληνικό κίνημα του #MeToo.

Η γνωστή ηθοποιός είχε προχωρήσει σε μια ανάρτηση πριν μερικές εβδομάδες, η οποία προκάλεσε τον εκνευρισμό πολλών, συμπεριλαμβανόμενης και της Ζέτας Δούκα.

Έτσι, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της και να εξηγήσει τι εννοούσε. Συγκεκριμένα, είπε: «Είμαι εντελώς υπέρ αυτού, απλά δεν έχω τη διάθεση να βγω και να βρίζω κάποιον, να τον λιθοβολώ, γιατί έτσι κι αλλιώς είναι σωστό που τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνονται σωστά μέσα από διαδικασίες.

Αυτό που ήθελα να πω με την ανάρτησή μου είναι ότι το θέατρο δεν είναι γενικά έτσι. Υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα φυσικά, πολύ καλά κάνουμε και τα απομονώνουμε, αλλά δεν είναι η πλειοψηφία των ανθρώπων του θεάτρου έτσι. Δεν είμαστε όλοι έτσι», δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη.

Σμαράγδα Καρύδη ξεκαθαρίζει την ανάρτηση