Πολύ δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη - Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

Η ανάρτησή του

Λίγο μετά την αποκάλυψη του Αντώνη Βλοντάκη, ακόμη ένας ηθοποιός διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο λόγος για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε το δυσάρεστο αυτό γεγονός μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τα αποτελέσματα του μοριακού του τεστ.

Expand player

Η ανάρτηση του Λεβεντογιάννη για τα αποτέλεσματα του τεστ κορωνοϊού

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης αποκάλυψε τον λόγο που δεν είναι στην τηλεόραση - «Ήταν φέτος να...»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 20/12 ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» όπου μίλησε για την καριέρα του ως ηθοποιός αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι καλά, είμαι ήσυχα, μετά από 4 χρόνια που το ξυπνητήρι χτυπούσε στις 05.00, φέτος είναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Όσο μου άρεσε η χαλάρωση, άλλο τόσο μου έλλειπε και όλο αυτό που υπήρχε, το ξύπνημα, οι υποχρεώσεις. Πλέον είμαι στη φάση της απόλαυσης, έχω μόνο το θέατρο το βράδυ.

Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να φύγω εκτός κέντρου. Δεν οδηγώ οπότε το κέντρο είναι μια safe λύση. Δε έχω την οδική συμπεριφορά, έχω βιώσει ένα πολύ άσχημο τρακάρισμα αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν οδηγώ. Χρησιμοποιώ πολύ ταξί, παλιότερα χρησιμοποιούσα και ΜΜΜ.

Και συνεχίζει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν καταπιεζόμουν θα οδηγούσα αλλά δε μου έλειψε ποτέ τίποτα. Με το ζόρι δε γίνεται τίποτα. Σίγουρα θέλω να υπάρχουν και στιγμές χαλάρωσης, να ξεφεύγω». Χρησιμοποιώ το Instagram. Θέλω να είναι κάτι σαν άλμπουμ φωτογραφιών, όχι να ανεβάζω συνέχεια τα πάντα.

Σε σχόλια και μηνύματα απαντώ αλλά όχι πάντα. Είναι ανέφικτο να απαντάς σε όλα. Ήταν φέτος να είμαι σε μια σειρά, αλλά λόγω κακής συνεννόησης των συντελεστών ακυρώθηκε τελευταία στιγμή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: "Έπεσε" το Instagram με τις ημίγυμνες φωτογραφίες που ανέβασε!

Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος