Θετικός στο κορωνοϊό ηθοποιός από το Το αύριο μας ανήκει - Είχε κάνει και τις τρεις δόσεις εμβολίου

Η ανάρτησή του στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θετικός στο κορωνοϊό ηθοποιός από το Το αύριο μας ανήκει - Είχε κάνει και τις τρεις δόσεις εμβολίου

Γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Είναι 200 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδας. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης. Είναι αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος. Τώρα τον βλέπουμε καθημερινά στη σειρά Το αύριο μας ανήκει.

Ειδικότερα, ο αγαπημένος ηθοποιός, λίγο μετά την ανάρτηση που έκανε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκαλύπτοντας πως είναι θετικός, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του, πως παρά το γεγονός ότι είχε κάνει και τα τρία εμβόλια και πρόσεχε, κόλλησε κορωνοϊό και συνεπώς βρίσκεται σε καραντίνα. O αθλητής και ηθοποιός θα αλλάξει χρονιά μόνος του.

Η ανάρτηση του Αντώνη Βλοντάκη για τον κορωνοϊό

Αντώνης Βλοντάκης

«Μετά από αμέτρητα rapid test, μοριακούς ελέγχους, τρία εμβόλια και μεγάλη προσοχή, ήρθε η ώρα να νοσήσω. Ενώ λοιπόν εγώ θα αλλάξω χρόνο μόνος μου, εύχομαι όλοι εσείς εκεί έξω να περάσετε υπέροχα με τους αγαπημένους σας. Πάντα με προσοχή και ασφάλεια. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά», έγραψε ο Αντώνης Βλοντάκης.

Το αύριο μας ανήκει  Αντώνης Βλοντάκης κορωνοϊός

«Ίσως αύριο να δούμε 12.000 κρούσματα»

Για 12.000 κρούσματα κορωνοϊού μέσα στην εβδομάδα «και ίσως και αύριο», μίλησε ο επίκουρος καθηγητής ιολογίας ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής, Γκίκας Μαγιορκίνης, μετά το σημερινό "μαύρο ρεκόρ κρουσμάτων.

Αρχικά, απάντησε στο γιατί ανακοινώθηκαν μέτρα για τις 3 Ιανουαρίου και όχι για τώρα, λέγοντας πως «ένα βασικό στοιχείο είναι ότι οι χώρες οι οποίες έχει επικρατήσει η Όμικρον δεν υπάρχουν δείγματα πίεσης στα συστήματα υγείας» κάτι που σημαίνει ότι «έχουμε ακόμα χρόνο να λάβουμε μέτρα».

Έπειτα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξήγησε ότι ήδη, μέσα σε ένα μήνα...διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr!