«Βγήκε ένας κλόουν...» - Έξαλλη με την Λατινοπούλου η Κατερίνα Καινούργιου

Το βέτο της παρουσιάστριας

Η σημερινή 19/01 εκπομπή του Super Κατερίνα ήταν αρκετά συγκινησιακά φορτισμένη, με την παρουσιάστρια να κλαίει στον αέρα της εκπομπής. Μάλιστα, αυτό το έντονο κλίμα συνέχισε να επικρατεί, όταν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της κλήθηκαν να σχολιάσουν την διαφήμιση γνωστής εταιρίας με σαμπουάν, αφορμή της οποίας η Αφροδίτη Λατινοπούλου έκανε μια απαράδεκτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η Κατερίνα Καινούργιου, τότε, ξεκαθάρισε, ότι έχει ασκήσει βέτο στην εκπομπή, ώστε η συγκεκριμένη κυρία να μην εμφανιστεί ποτέ στον αέρα και την χαρακτήρισε με πολύ σκληρά λόγια.

Expand player

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την Λατινοπούλου

«Δεν θέλω καν να λέω το όνομά της», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε: «Στα social media είναι star έτσι».

Με την ίδια να συνεχίζει: «Πόσες φορές έχουν πει να καλέσουμε τη συγκεκριμένη και έχω πει όχι; Έχω ασκήσει βέτο η συγκεκριμένη κυρία, δεν λέγεται καν κυρία, που δεν θα πατήσει ποτέ το πόδι της και δεν θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή».

Τέλος, αναφέρθηκε στην Λατινοπούλου λέγοντας: «Επειδή βγήκε ένας κλόουν που τον λένε Λατινοπούλου...».

Δείτε εδώ ολόκληρο το απόσπασμα με το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου:

Το ξέσπασμα του Γιάννη Πουλόπουλο στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Το πρωί της Τετάρτης 19/01 ο Γιάννης Πουλόπουλος βγήκε εκτός εαυτού μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή τα όσα έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου με αποτέλεσμα να πει στην Κατερίνα Καινούργιου ότι θα αποχωρήσει από το πλατό.

Πιο συγκεκριμένα,, το Tweet της Αφροδίτης Λατινοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σκεφτείτε να ήταν η χώρα μας γεμάτη με πολίτες όπως οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης της Pantene.

Η Τουρκία θα είχε εισβάλει και θα έφτανε στο Σύνταγμα την ίδια ώρα που κάποιοι θα «έφτιαχναν τη φράντζα τους». Ευτυχώς όμως δεν είμαστε έτσι. Τροφή για σκέψη. #cancel_pantene». Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπούν εναντίον της λόγω των δημοσιεύσεων που κάνει.

Έτσι, ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν δίστασε να ξεσπάσει on air λέγοντας στην Καινούργιου: «Θέλω να αποχωρήσω από τη συζήτηση αυτή γιατί πραγματικά με προσβάλει πάρα πολύ αυτό που βλέπω. Εγώ σε αυτή τη συζήτηση δεν θέλω να συμμετέχω, δεν συμφωνώ σε τίποτα με τη συγκεκριμένη κυρία.

Υπάρχει άνθρωπος που σκέφτεται από αυτό το διαφημιστικό, ευτυχώς που η χώρα μας δεν είναι έτσι γιατί θα είχε μπει η Τουρκία; Αλήθεια; Αλήθεια το 2022 επιστρέφουμε 30 χρόνια πίσω;».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Επειδή παίρνω ορμόνες, μήπως...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου on air για την συγκίνησή της

Η προσωπική εξομολόγηση της Καινούργιου στο «Super Κατερίνα» - «Είσαι μόνη σου, να δεις πώς θα τα διαχειριστείς»