«Επειδή παίρνω ορμόνες, μήπως...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου on air για την συγκίνησή της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Επειδή παίρνω ορμόνες, μήπως...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου on air για την συγκίνησή της

Η σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα» πέρασε από 40 κύματα καθώς η Κατερίνα Καινούργιου μετά από την προσωπική της εξομολόγηση on air, σε ανύποπτη στιγμή της εκπομπής της αποκάλυψε ότι παίρνει αυτή τη χρονική περίοδο ορμόνες.

Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια δεν θέλησε να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που παίρνει τις ορμόνες αλλά όπως είχε αποκαλύψει η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε σκεφτεί σοβαρά το τελευταίο διάστημα να κάνει κατάψυξη των ωαρίων της καθώς θέλει πολύ να γίνει μανούλα.

Με αφορμή λοιπόν τις δηλώσεις της Μυριέλλους Κουρεντή στο Survvior 5 όπου αναφέρθηκε για τον φίλο της Τζον Λιγνό, ανέφερε ότι δεν ξέρει αν ευθύνονται οι ορμόνες που παίρνει αυτόν τον καιρό αλλά έτσι όπως είδε τη Μυριέλλα να κλαίει, τη λυπήθηκε.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

«Έχω κάνει πολλά ραντεβού με γιατρούς...» - Η ανακοίνωση της Καινούργιου για το παιδί που θέλει να αποκτήσει

Μια πολύ προσωπική αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα, σχετικά με την επιθυμία της να αποκτήσει το δικό της παιδί. Η παρουσιάστρια πολλές φορές έχει δηλώσει πως θέλει να δημιουργήσει την δική της οικογένεια, όμως μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει.

Με αφορμή λοιπόν την καλεσμένη της, Ανθή Σαλαγκούδη που έχει κάνει κατάψυξη ωαρίων, εξομολογήθηκε πως έχει κάνει και η ίδια ραντεβού με ειδικούς γιατρούς για να προχωρήσει και αυτή την διαδικασία.

«Θα υποδεχτούμε σε πολύ λίγο την Ανθή Σαλαγκούδη. Θέλω να κάνουμε μια γυναικεία κουβέντα. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι μια διαδικασία στην οποία έχει υποβληθεί και σκέφτομαι κι εγώ να υποβληθώ τον επόμενο μήνα. Μιλάμε για την κατάψυξη ωαρίων για γυναίκες οι οποίες έχουν περάσει το 35ο της ηλικίας τους, δεν έχουν κάποιο σύντροφο ή δεν έχουν τεκνοποιήσει.

Η Ανθή το έχει μοιραστεί δημόσια και μίλησε για την ταλαιπωρία που υπέστη και θέλω να κάνουμε μια κουβέντα γιατί έχω πολλές απορίες και είμαι σίγουρη ότι θα ενδιαφέρει κι εσάς», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.