Ξεκίνησε την διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων - Ευχάριστα νέα για την Ανθή Σαλαγκούδη

Το βίντεο που μοιράστηκε στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεκίνησε την διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων - Ευχάριστα νέα για την Ανθή Σαλαγκούδη

Την διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων ξεκίνησε η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor 4 το αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, πριν λίγο καιρό.

«Αισθάνομαι ότι όταν τελειώσει η διαδικασία -γιατί ακόμα το κάνω- θα ξαλαφρώσω λίγο, θα μου φύγει ένα βάρος. Στην αρχή την έβλεπα πάρα πολύ επιφυλακτικά την κατάψυξη ωαρίων. Αν είχα την πληροφόρηση που έχω τώρα πολύ πιο νωρίς θα έκανα τη διαδικασία νωρίτερα», είχε πει χαρακτηριστικά η Ανθή.

Η ίδια μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (4/11), μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram πως ξεκίνησε τις ενέσεις για την κατάψυξη ωαρίων, τις οποίες κάνει μόνη της στην κοιλιακή της χώρα.

Το βίντεο της Ανθής Σαλαγκούδη με τις ενέσεις για την κατάψυξη ωαρίων

Το αποκάλυψε 3 μήνες μετά - «Εκμεταλλεύτηκα τη δημοσιότητά μου στο Survivor για να....»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη και συγκεκριμένα στην ενότητα «Συμπλήρωσε τη φράση» πήρε μέρος η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor 4 αναφέρθηκε στην εμπειρία που απέκτησε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

«Δε θα μπορούσα να κάνω παρέα με κάποιον που λέει συνέχεια ψέματα. Εκμεταλλεύτηκα τη δημοσιότητά μου για να βρω ξαπλώστρα σε πολυσύχναστη παραλία. Το πιο ντροπιαστικό που μου συνέβη ήταν την πρώτη μέρα στο Survivor ζήτησα να μου δείξουν τις τουαλέτες. Έχω μετανιώσει για το φαγητό που έφαγα μετά τον Άγιο Δομίνικο.

Το πιο απρεπές που έχει γραφτεί για μένα είναι για την οικογένειά μου. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι ότι πήγα να τον δω στο Λονδίνο χωρίς να με περιμένει. Κάτι που δεν γνωρίζετε για το Survivor είναι ότι πλενόμασταν με την άμμο από τη θάλασσα.

Την πρώτη φορά που είδα τον Περικλή μετά το Survivor ήταν λίγο αμήχανα. Σιχαίνομαι την απλυσιά και την βρομιά. Παλαιότερα με είχαν μπερδέψει με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το πιο αστείο φλερτ που μου έκαναν ήταν με κομπλιμέντα για τις αγωνιστικές μου ικανότητες. Θα παρουσίαζα μια εκπομπή με κοινωνικό περιεχόμενο» κατέληξε η Ανθή, η οποία είχε κι ένα ατύχημα πριν μερικές μέρες.