Ατύχημα για την Ανθή Σαλαγκούδη

Η φωτογραφία με το τραυματισμένο της πόδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατύχημα για την Ανθή Σαλαγκούδη

Ένα ατύχημα είχε η Ανθή Σαλαγκούδη και έκανε γνωστό το γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η δημοσιογράφος, ανησύχησε πολύ τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, τραυμάτισε το πόδι της, με αποτέλεσμα να ματώσει το κάτω μέρος του ποδιού της και να το δέσει με γάζες. «Την καλημέρα μας», έγραψε χαρακτηριστικά, μετά το άγριο κράξιμο που έφαγε από πρώην συμπαίκτρια της.

Φωτογραφία από το τραυματισμένο πόδι της Ανθής Σαλαγκούδη

 Ατύχημα Ανθή Σαλαγκούδη

Επεισόδιο ανάμεσα σε Περικλή Κονδυλάτο και Ανθή Σαλαγκούδη;

Η σχέση Περικλή Κονδυλάτου και Ανθής Σαλαγκούδη δεν είναι όπως εκείνη που βλέπαμε μέσα στο Survivor 4, αφού με την αποχώρηση τους απομακρύνθηκαν και δεν ήθελαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Για πρώτη φορά λοιπόν μετά το παιχνίδι συναντήθηκαν από κοντά στα γενέθλια του Τριαντάφυλλου, όπου σύμφωνα με βίντεο που πρόβαλλαν στο Ευτυχείτε, είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό μπροστά σε όλους.

Ο Περικλής Κονδυλάτος ωστόσο, μιλώντας στην εκπομπή ξεκαθάρισε την κατάσταση, λέγοντας πως δεν συνέβη τίποτα ανάμεσα τους, απλά είναι έντονοι χαρακτήρες.

«Με την Ανθή δεν είχαμε κάποια τρομερή διαφορά. Η ζωή κάποιες φορές μας φέρνει κοντά με κάποιους ανθρώπους και μετά τα φέρνει έτσι η ζωή που σε απομακρύνει, σε παίρνει μακριά. Αυτό δε σημαίνει ότι έχεις κάτι μαζί τους ή ότι σβήνεις αυτό που έχεις ζήσει. Δεν υπήρξε διαπληκτισμός με την Ανθή. Με την Ανθή γενικά μιλάμε έντονα γιατί είμαστε και οι δυο έντονες προσωπικότητες», ανέφερε χαρακτηριστικά.