Survivor 4: Η οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε ο Τριαντάφυλλος για τα γενέθλιά του

Φοβερό στιγμιότυπο με τον γιο του και τη Δήμητρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε ο Τριαντάφυλλος για τα γενέθλιά του

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση για τα γενέθλιά του, μαζί με την αγαπημένη του γυναίκα, Δήμητρα και με τον γιο τους, Νικόλα.

Ο τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλιά του σε ένα απίστευτο πάρτι σε γνωστό μαγαζί και εννοείται πως πέρα από τους συμπαίκτες του στο Survivor είχε μαζί του και την οικογένειά του, με την οποία είναι πραγματικά αχώριστος από τη στιγμή που γύρισε στην Ελλάδα.

Άλλωστε και όσο καιρό βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, ο Τριαντάφυλλος έλεγε πόσο πολύ θέλει να γυρίσει για να δει τον γιο του και τη γυναίκα του.

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου για τα γενέθλιά του

«Είναι αυτό που λένε μια εικόνα χίλιες λέξεις!!!”. Όλοι μαζί μια αγκαλιά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram του.

Οι παίκτες του Survivor 4 τραγούδησαν για τα γενέθλια του Τριαντάφυλλου

Ο Τριαντάφυλλος είχε τα γενέθλιά του και έτσι οι παίκτες του Survivor 4 θέλησαν να του ευχηθούν αν και δεν είναι στο νησί, τραγουδώντας το γνωστό τραγουδάκι για τα γενέθλια.

Την αρχή έκανε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό να ευχηθεί σε έναν φίλο του και στη συνέχεια, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον συνοδεύσουν.

Οι υπόλοιποι παίκτες άφησαν στην άκρη τις όποιες κόντρες είχαν με τον Ντάφυ και τραγούδησαν μαζί με τον Σάκη για να ευχηθούν στον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Τα σχόλια του Twitter για αυτό το σκηνικό

Ο Σάκης ήταν αυτός που πριν τον αγώνα της πρώτης ασυλίας, θυμήθηκε τα γενέθλια του Ντάφυ και ζήτησε από τους υπόλοιπους παίκτες να του ευχηθούν με ένα τραγούδι. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν αλλά το Twitter, «δίκασε» τον Σάκη.