Γενέθλια για τον Τριαντάφυλλο - Τα "έσπασε" σε γνωστό μαγαζί με πρώην παίκτες του Survivor

Απίστευτο φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλια για τον Τριαντάφυλλο - Τα

Ο πιο πολυσυζητημένος άνθρωπος αυτή την περίοδο, ο πρώην παίκτης του Survivor, Τριαντάφυλλος το βράδυ της Κυριακής γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα φαντασμαγορικό πάρτι σε γνωστό μαγαζί στο Πόρτο Ράφτη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έκλεισε τα 44 του χρόνια, είχε καλέσει εκτός από φίλους και συγγενείς και πρώην παίκτες Survivor.

Η συνάθροιση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό beach bar στο Πόρτο Ράφτη και είχε θέμα… Survivor, αν λάβουμε υπόψη τόσο τη διακόσμηση όσο και τις τρεις-τέσσερις τούρτες που έφτιαξαν εμπνευσμένες από τον Τριαντάφυλλο.

Στα γενέθλια του “Προέδρου” έδωσαν το παρών ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ανθή Σαλαγκούδη, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Μαριάννα Κάσδαγλη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Κώστας Παπαδόπουλος και η Χριστίνα Κεφαλά. Τα social media γέμισαν με στιγμιότυπα και βίντεο από το πάρτι του Τριαντάφυλλου!

Φωτογραφίες από τα γενέθλια του πρώην παίκτη του Survivor, Τριαντάφυλλο

Τριαντάφυλλος Survivor

Τριαντάφυλλος Survivor γενέθλια

Τριαντάφυλλος Survivor παίκτες

Τριαντάφυλλος Survivor φωτογραφίες

Τριαντάφυλλος Survivor τραγουδιστής οικογένεια

Τριαντάφυλλος Survivor Ανθή

Κι ενώ οι πρώην παίκτες του Survivor περνούσαν ζωή και κότα στην Ελλάδα, στον Άγιο Δομίνικο γινόταν βιβλική καταστροφή.

Βραδιά θρίλερ για τους παίκτες

Πώς είναι οι ταινίες θρίλερ; Κάπως έτσι είναι και το σημερινό 21/6 trailer του ριάλιτι επιβίωσης με τους παίκτες να μην κλείνουν μάτι το βράδυ. Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor όλοι επέστρεψαν στην καλύβα να ξεκουραστούν για να επανέλθουν δυναμικά στον στίβο μάχης απόψε αλλά δεν μπόρεσαν να τα κατάφεραν.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω μια απίστευτη κακοκαιρία χτύπησε τον Άγιο Δομίνικο και χαρακτηριστικά οι παίκτες δήλωσαν στις κάμερες πως νόμιζαν ότι θα χαθεί η γη κάτω από τα πόδια τους.

Παρά, λοιπόν, όλο αυτό το μαρτύριο που πέρασαν εχθές το βράδυ, οι παίκτες σήμερα θα βρεθούν σε ένα δυνατό στίβο μάχης για να παίξουν για την ατομική ασυλία. Πολύ σημαντική νίκη, ειδικά τώρα που το παιχνίδι βρίσκεται στην τελική ευθεία.