Survivor 4 highlights 20/6: Σάλος με τον Ηλία Μπόγδανο - Ποιος αποχώρησε

Οι διαχυτικότητες του Κόρο με τις Ρουμάνες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 highlights 20/6: Σάλος με τον Ηλία Μπόγδανο - Ποιος αποχώρησε

Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει... και με χιόνια και με ζέστες... Survivor και ξερό ψωμί! Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πλησιάζει στο τέλος του. Στο χθεσινό 20/6 επεισόδιο δεν έλειψαν τα κλάματα και... όχι μόνο.

Τι συνέβη εχθές στο Survivor

Νεύρα στο Twitter για τον Ηλια Μπόγδανο που… κατάντησε «Μάρθα Βούρτση»!

Την εποχή που οι καλύβες έσφυζαν από ζωή και παίκτες πεθύμησαν οι εναπομείναντες survivors μετά τον τελευταίο αγώνα ασυλίας.

Τα παιδιά που ήρθαν κοντά, οι πρωτόγνωρες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο που θα τους λείψουν απίστευτα μετά το τέλος του παιχνιδιού, ακόμα και οι δύσκολες φάσεις πέρασαν σαν ταινία μπροστά από τα μάτια τους.

Πολύ περισσότερο δε για τον Ηλία Μπόγδανο που ξέσπασε σε κλάματα κάνοντας τη δική του ανασκόπηση.

«Θα μου λείψουν οι καταστάσεις και όπου κοιτάμε βλέπουμε εικόνες. Σαν χτες μου φαίνεται η πρώτη μέρα που ήρθα.

Κοιτάζω και βλέπω την ένωση, πώς έπρεπε να διαχειριστούμε οι κόκκινοι όλα τα παιδιά που ήρθαν στο μέρος που ήμασταν μόνοι μας. Το ότι δεν άντεχα τις εντάσεις και είπα με τους Amigos να φτιάξουμε την πρώτη καλύβα. Φαίνεται ότι πέρασε πολύ γρήγορα όλο αυτό. Μου φαίνεται σαν χτες. Σκέφτομαι τι θα πρωτοπώ στους δικούς μου… Είναι μία ζωή ολόκληρη, όσο κι αν φαίνεται αστείο».

Οι τουιτεράδες από την άλλη έπιασαν το «φτυάρι» και τα «έχωσαν» στον παίκτη επειδή κλαίει συνέχεια και τους κούρασε με τη… σαπουνόπερα, όπως άλλωστε και το παιχνίδι αφού πια δεν έχει τι να δείξει…

Κόκκινη νίκη στον αγώνα Ελλήνων – Ρουμάνων

Οι Έλληνες survivors κλήθηκαν να διεκδικήσουν έπαθλο φαγητού μέσα από μία ιδιαίτερη αναμέτρηση.

Έναν μικτό αγώνα ανάμεσα σε Έλληνες και Ρουμάνους για πρώτη φορά, κάτι που είχαμε δει και με την Τουρκία.

Οι κόκκινες και οι μπλε ομάδες των δύο χωρών ενώθηκαν με σκοπό οι καλύτεροι να πάρουν και το έπαθλο και συγκεκριμένα ένα φοβερό food party με καλό φαγητό και χορό όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Θυμίζουμε ότι οι ομάδες είχαν αλλάξει στα προηγούμενα επεισόδια κι έτσι η νέα κόκκινη αποτελείται από την Ελένη, τον Ηλία και το Σάκη ενώ η μπλε αποτελείται από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Κόρο και τη Μαριαλένα.

Προβάδισμα στον στίβο μάχης πήραν από νωρίς οι Κόκκινοι. Φάνηκαν πιο γρήγοροι και καλύτεροι στον στόχο κι έτσι δεν άργησε να έρθει σύντομα το 7-4 υπέρ τους.

Οι καλές επιδόσεις συνεχίστηκαν ως το τέλος κι έτσι πήραν τη νίκη οι Κόκκινοι με 10-5.

Αποκαλύψεις στο συμβούλιο

Ελένη, Ασημακόπουλος και Κόρομι βγήκαν στον τάκο την περασμένη εβδομάδα διά χειρός Σάκη Κατσούλη, που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του παίρνοντας τρεις σερί ατομικές ασυλίες.

Λίγο πριν από την τελική ευθεία του παιχνιδιού οι Amigos φαίνεται πως ζορίζονται και αυτό επειδή πρόκειται να αποχαιρετήσουν ακόμη ένα μέλος της παρέας.

Το χθεσινό συμβούλιο ξεκίνησε διαφορετικά από τις συνηθισμένες εντάσεις. Συγκεκριμένα, με υπονοούμενα για τον Ηλία Μπόγδανο και τις στενές επαφές με τον γυναικείο πληθυσμό της ομάδας των Ρουμάνων από τον Γιώργο Κόρομι ενώ σιγόνταρε από πίσω και ο Γιώργος Λιανός. Δεν παρέλειψε δε να συγχαρεί τους survivors και για τη μαχητικότητα που έδειξαν στον στίβο μάχης.

Μετά σχολίασαν την ατάκα ενός από τους Ρουμάνους για το… «ποπουδάκι» της Μαριαλένας και αμέσως τα βλέμματα στράφηκαν στον Σάκη…

Τα γέλια κόπηκαν αμέσως, όμως, μόλις ο Γιώργος Λιανός υπενθύμισε ότι το τέλος του ριάλιτι πλησιάζει σε δύο εβδομάδες.

Οι παίκτες πλημμύρισαν από συγκίνηση ακούγοντας ότι συμπλήρωσαν 180 μέρες στο παιχνίδι επιβίωσης και ο καθένας εξέφρασε τα συναισθήματά του μία ανάσα πριν από τον τελικό στην Αθήνα.

Η αποχώρηση

Ο Γιώργος Λιανός στη συνέχεια ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί και αυτή ήταν η Ελένη Χαμπέρη. Οι Amigos «λύγισαν», έκλαψαν και την αποχαιρέτησαν με την πιο ζεστή αγκαλιά.