Survivor 4: Πονοκέφαλος με τον τελικό ριάλιτι

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Πονοκέφαλος με τον τελικό ριάλιτι

Το Survivor που απασχόλησε όσο τίποτα άλλο φέτος στην ελληνική τηλεόραση βρίσκεται μια ανάσα πριν το τέλος του! Ακολουθούν δυο σημαντικές αποχωρήσεις. Η μια την ερχόμενη Κυριακή 20 Ιουνίου - δείτε ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος μετά την Χαμπέρη - και η άλλη στις 27 Ιουνίου.

Kατόπιν οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες επιστρέφουν στην Ελλάδα για να συμμετάσχουν στον ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Ιουλίου, ενώ ο μεγάλος τελικός του Survivor θα πραγματοποιηθεί μια μέρα μετά, τη Δευτέρα 5/7.

Τι συμβαίνει με τον τελικό και ημιτελικό του Survivor

 Survivor 4 τελικός

Τόσο ο ημιτελικός όσο και ο τελικός θα γίνουν επί ελληνικού εδάφους όπως άλλωστε συνέβη και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Το παρών στο ανοικτό Γαλατσίου θα δώσουν συγγενείς, αλλά και όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν φέτος στο παιχνίδι και φυσικά ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός. Αυτό που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι αν ημιτελικός και τελικός του Survivor θα γίνουν με την παρουσία κόσμου όπως είχε συμβεί στο παρελθόν, αλλά φέτος ο κορωνοϊός καθιστά πολύ δύσκολη μια τέτοια απόφαση.

Ανατροπή μεγατόνων στις στοιχηματικές - Αυτόν θέλουν για νικητή τώρα πια!

Ο Ηλίας Μπογδάνος μετά από πολύ καιρό... γκρεμίζεται από την κορυφή και σε αυτή περνάει ο Σάκης Κατσούλης!

Απολύτως λογικό για όσους παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής δείχνει ασταμάτητος από τη στιγμή που τα αγωνίσματα έγιναν ατομικά! Μάλιστα, ήταν αυτός που κέρδισε και την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας!

Έτσι, πλέον βρίσκουμε τον Σάκη Κατσούλη σε απόδοση 4.00! Από κοντά ακολουθεί ο Ηλίας Μπογδάνος σε απόδοση 4.50!

Η πρώτη τριάδα κλείνει με τον Κόρο, τον οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 5.00! Ακολουθεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο 7.00. Ίδια τιμή έχει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Τέλος η Ελένη Χαμπέρη που πληρώνει από 14.00!