Survivor 4: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

«Νιώθω υπέροχα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το Survivor φτάνει πια προς το τέλος του και στη λήξη αυτής της εβδομάδας θα έχουν απομείνει μονάχα πέντε παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, μετά τη διαδικασία της αποχώρησης, που επίκειται, με τους Amigos να κινδυνεύουν να χάσουν ξανά παίκτη.

Μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από το νησί, η Ελένη Χαμπέρη τέθηκε ως η πρώτη υποψήφια στην κρίση του κοινού, σε μια απόφαση του Σάκη που εξέπληξε, αφού όλοι περίμεναν τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας, πάντως, ο Σάκης ως νικητής είχε πάλι την ευκαιρία να υποδείξει κάποιον υποψήφιο.

Αυτή την φορά, ο Ασημακόπουλος δε γλίτωσε την υποψηφιότητα και ήταν κάτι, άλλωστε, που είχε δηλώσει μετά το τέλος του αγωνίσματος πως περίμενε. Κάπως έτσι, η Ελένη και ο Ασημακόπουλος είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι και αναμένουμε με μεγάλη αγωνία το ποιος θα είναι ο τρίτος.

Η ανάδειξη του Γιώργου Ασημακόπουλου ως δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση στο Survivor 4

«Ο Ασημακόπουλος δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού»

Τα νεύρα του Σάκη με τον Ασημακόπουλο φαίνεται πως δεν έχουν τέλος. Λίγο μετά τη νίκη του πρώτου στο αγώνισμα ασυλίας, ο Ασημακόπουλος, σχολίασε πως το παιχνίδι δεν είναι και τόσο δίκαιο αφού οι Amigos παίζουν ο ένας κόντρα στον άλλον.

Ο Σάκης δεν πήρε καθόλου θετικά τα λόγια αυτά του Ασημακόπουλου και του εξήγησε πως οι πιθανότητες για να πάρει κάποιος την ασυλία από του Amigos ήταν διπλάσιες.

Μάλιστα, όταν οι παίκτες επέστρεψαν στο νησί, ο Σάκης μιλώντας στην κάμερα ξεκαθάρισε πως ο Ασημακόπουλος δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.