Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη μετά τον τσακωμό της με τη Μαριαλένα

Προσπάθησαν να τα βρουν αλλά τσακώθηκαν περισσότερο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη μετά τον τσακωμό της με τη Μαριαλένα

Μια στιγμή έντασης καταγράφηκε στο Survivor ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Ελένη Χαμπέρη, με τις δύο παίκτριες να τσακώνονται με αφορμή αρκετά γεγονότα, που έχουν φέρει σε διάσταση τη δεύτερη με το δίδυμο του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μαριαλένα και ο Σάκης, άλλωστε, έχουν στοχεύσει ξεκάθαρα την εν λόγω παίκτρια, κάτι που φανέρωσε η υποψηφιότητά της προς αποχώρηση, αντί του αναμενόμενου για τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Η Μαριαλένα θέλησε να μιλήσει στην Ελένη για τη στάση της και αναφέρθηκε σε αρκετά περιστατικά, όπως τη συμπεριφορά της στα έπαθλα σε αντίθεση με όσα λέει στην παραλία, με αποκορύφωμα το περιστατικό, όπου ήταν έξαλλη μετά το συμβούλιο και δεν ανέφερε καν τα ονόματα του διδύμου.

Από την άλλη πλευρά, η Ελένη επεσήμανε πως ο Σάκης ψάχνει κάθε αφορμή, για να τη βγάζει υποψήφια προς αποχώρηση και τελευταία του δικαιολογία ήταν πως... δέχθηκε στα συγχαρητήρια της μετά την νίκη του στην ατομική ασυλία. Παράλληλα, δεν έκρυψε την ενόχλησή της που το δίδυμο μιλά μαζί της διαρκώς για τα ίδια θέματα. «Γελάω μαζί σας», είπε χαρακτηριστικά χωρίς η Μαριαλένα να απαντήσει.

Στο τέλος, πάντως, άρχισε να δακρύζει όταν γύρισε στην παρέα της, θεωρώντας πως οι λόγοι του Σάκη είναι αστείοι, όταν τη βγάζει υποψήφια, προσθέτοντας ότι την έχει στοχοποιήσει.

Ο τσακωμός με τη Μαριαλένα και τα κλάματα της Ελένης στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Θέλει να βγάλει όλες τις γυναίκες»

Σε «ξέσπασμα» προχώρησαν οι Amigos στο Survivor, με την εν λόγω παρέα να τα βάζει ξανά με τον Σάκη Κατσούλη με αφορμή το γεγονός, ότι υπέδειξε την Ελένη Χαμπέρη ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών γίνεται ολοένα και εντονότερη, με τα αγόρια της παρέας να αντιδρούν στην υποψηφιότητα της Ελένης, καθώς ήταν μια έκπληξη, αφού όλοι περίμεναν να τεθεί υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η στάση του Σάκη, λοιπόν, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Ασημακόπουλο και τον Ηλία Μπόγδανο, που θεωρούν πως η υποψηφιότητα της Ελένης ήρθε, προκειμένου να «ξεπαστρέψει» όλες τις γυναίκες και να μείνει μοναδική στην παραλία ως «βασίλισσα» η Μαριαλένα, αφού και η Καρολίνα έχει αποχωρήσει.

Σχετικά με την τελευταία, μάλιστα, ο Ηλίας τοποθετήθηκε για τις «μπηχτές» περί μη έντονης αντίδρασης των Amigos στην αποχώρησή της. «Το πόσο στενοχωρήθηκα άσε εμένα να το ξέρω, δε σου πέφτει λόγος», είπε στην κάμερα.