Survivor 4: Αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα

Ξέσπασε σε κλάματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα

Ένα ακόμη συμβούλιο του νησιού έφτασε στο τέλος του και λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, μια παίκτρια αποχαιρέτησε οριστικά τον Άγιο Δομίνικο.

Παρά τις αρχικές εντάσεις που είδαμε στο αποψινό επεισόδιο, οι παίκτες έφτασαν πιο αποφασισμένοι από ποτέ στον στίβο μάχης και τα έδωσαν όλα προκειμένου να ταξιδέψουν στις Μπαχάμες!

Οι Μπλε ήταν οι τυχεροί και το επόμενο πρωί μάζεψαν τα πράγματα τους και με το αεροπλάνο του Ατζούν έφτασαν σε αυτό το πανέμορφο εξωτικό μέρος.

Μετά την διανυκτέρευση τους, η Μπλε ομάδα επέστρεψε στην παραλία, όπου τους περίμενε ένα δύσκολο και αγχωτικό συμβούλιο, μιας και θα έληγε με μια αποχώρηση.

Καρολίνα, Ελένη και Μαριαλένα ήταν οι τρεις υποψήφιες και τελικά αποχώρησε η πρώτη, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly!

Όλοι σηκώθηκαν να την αγκαλιάσουν τη συμπαίκτριά τους, η οποία ξέσπασε σε κλάματα και είπε αμέσως μετά: «Η κίνηση αυτή τα έδειξε όλα. Εντάσεις υπάρχουν, ανθρωποι είμαστε. Είναι ένας ισχυρός δεσμός που είναι δύσκολο να κοπεί. Το να είσαι Survivor είναι μεγάλη αρετή και μεγάλη τιμή».

Η αποχώρηση της Καρολίνας από το Survivor 4

Οι αναρτήσεις του αδερφού της Καρολίνας δυο μέρες πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης

Ο αδερφός της Καρολίνας Καλύβα, δεν έχει σταματήσει να την στηρίζει ούτε λεπτό πίσω στην Ελλάδα, ενώ συχνές είναι οι αναρτήσεις που κάνει κατά την διάρκεια των επεισοδίων του Survivor 4.

Στο επεισόδιο της Κυριακής ωστόσο, η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας που θεωρείται ένα από τα φαβορί του τελικού, βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, μετά από επιλογή του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος είχε κερδίσει την ασυλία. Καρολίνα λοιπόν, Ελένη Χαμπέρη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι οι τρεις κοπέλες που βρέθηκαν στον τάκο και την Κυριακή, θα ανακοινωθεί η παίκτρια που θα αποχωρήσει.

Ο αδερφός της, στις 11/6, δυο ημέρες πριν το επεισόδιο της Κυριακής, θέλησε να κάνει δυο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να την στηρίξει, δηλώνοντας πόσο υπερήφανος είναι για την αδερφή του που είναι αληθινή και ειλικρινής.

Survivor 4 Καρολίνα Καλύβα

Survivor 4 αδερφός Καρολίνας Καλύβα