Survivor 4 Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οριστικό! Έχουμε το όνομα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η εβδομάδα ξεκινάει με νέο επεισόδιο Survivor 4 και η αγωνία έχει χτυπήσει «κόκκινο», καθώς από σήμερα αλλάζουν οι κανόνες και το παιχνίδι γίνεται 100% ατομικό. Το Youweekly.gr κατάφερε για ακόμα μία φορά να εξασφαλίσει επιβεβαιωμένο spoiler για τον παίκτη που θα βρεθεί στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση.

Σας έχουμε ήδη ενημερώσει για την ασυλία, την οποία θα πάρει ο Σάκης Κατσούλης. Η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη εντάσεις και αφορμή θα είναι για ακόμα μία φορά ο Ντάφυ, ή μάλλον η αποχώρησή του.

Ο Σάκης είναι πολύ λυπημένος που ο φίλος του έφυγε από το νησί ενώ την ίδια στιγμή οι Amigos, όπως βλέπουμε και στο trailer που έχει κυκλοφορήσει, κάνουν πάρτι.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 4

Ο Σάκης λοιπόν απόψε θα κληθεί, μετά τη νίκη του στο αγώνισμα, να δώσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Εντάξει προφανώς και δε θα είναι η Μαριαλένα. Ό, τι και να ακούγεται για τους δυο τους, το πρώην ζευγάρι έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση και σε αυτή τη φάση ο ένας θέλει να προστατεύσει τον άλλον.

Όπως μάθαμε, ο Σάκης θα πάρει μαζί του στο έπαθλο, πέρα από τη Μαριαλένα, τον Κόρο και τον Ηλία. Το γεγονός αυτό μας προκαλεί μία μικρή απορία αφού οι σχέσεις του Σάκη με τον Κόρο δεν είναι και οι καλύτερες αλλά προφανώς έχουν καταφέρει να βρουν μία κοινή γραμμή.

Την Ελένη δεν την ψηφίζει καθώς έχει εκτιμήσει την προσπάθεια που κάνει τον τελευταίο καιρό στο αγωνιστικό κομμάτι. Μένουν λοιπόν Καρολίνα και Ασημακόπουλος. Είναι και οι δύο παίκτες με τους οποίους έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα ο Σάκης.

Survivor 4 υποψήφια Καρολίνα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε λοιπόν από τον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης στο συμβούλιο θα δώσει για πρώτη υποψήφια την Καρολίνα. Άλλωστε και την προηγούμενη εβδομάδα το έκανε όταν είχε την ευκαιρία.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram