Survivor 4 trailer 6/6: Ο Σάκης κλαίει για τον Ντάφυ - «Ήταν το στήριγμα μου!»

Ο Ασημακόπουλος στήνει πάρτι μαζί με Κόρο γιατί τον διώξανε επιτέλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 trailer 6/6: Ο Σάκης κλαίει για τον Ντάφυ - «Ήταν το στήριγμα μου!»

Τον απόλυτο χαμό έχει προκαλέσει η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor 4, η οποία ομολογουμένως έχει δημιουργήσει διφορούμενα συναισθήματα.

Όπως βλέπουμε χαρακτηριστικά κι από το trailer που κυκλοφόρησε πριν μερικά λεπτά για το επεισόδιο της Κυριακής 6/6, η απουσία του Ντάφυ από την παραλία είναι τρανταχτή, κάτι αρκετά αναμενόμενο.

Από την μια έχουμε την Μαριαλένα και τον Σάκη να καθόνται δίπλα δίπλα και να τον «θρηνούν» δίχως αύριο, με τον δεύτερο να κλαίει απαρηγόρητος στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου του, το ίδιο βέβαια κι αυτή, μιας και όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, χάσανε το καλύτερο φιλαράκι τους στο παιχνίδι αλλά και το στήριγμα τους.

Από την άλλη, έχουμε τους Amigos, οι οποίοι πέταξαν από την χαρά τους με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, μιας και το περίμεναν μήνες τώρα, με τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο μάλιστα να στήνουν ολόκληρη γιορτή, σκέτο υπερθέαμα!

Η γιορτινή όμως αυτή διάθεση θα τελειώσει σύντομα, καθώς και στο τέλος του επεισοδίου θα έχουμε ένα από τα πιο κρίσιμα συμβούλια του νησιού! Και αυτό γιατί οι παίκτες θα αγωνιστούν αυτή τη φορά για την ατομική ασυλία, με τον νικητή να βγάζει στον τάκο έναν συμπαίκτη του!

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, το Youweekly που παραμένει πιστό και σωστό στα spoil του, θα σας αποκαλύψει τον παίκτη που θα κερδίσει την ατομική ασυλία!

Για αυτό μείνετε συντονισμένοι γιατί σε λίγες ώρες έχουμε το επίσημο αποτέλεσμα!

Το 6/6 trailer του Survivor 4