Survivor 4: Άγριος καυγάς του Σάκη με τον Κόρο

Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Άγριος καυγάς του Σάκη με τον Κόρο

Το Survivor βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και είμαστε, πια, στην τελική ευθεία του ριάλιτι επιβίωσης, με τις εντάσεις μεταξύ των παικτών να μη λείπουν και ακόμη μία να εκτυλίσσεται στην παραλία, με αφορμή την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.

Ο «Ντάφυ» έφυγε από το παιχνίδι και το γεγονός αυτό προκάλεσε «τριγμούς» στην παραλία. Το βλέπουμε, άλλωστε, και στο trailer του σημερινού (9/9) επεισοδίου, όπου οι μεν Σάκης και Μαριαλένα κλαίνε με αναφιλητά για την αποχώρηση του φίλου τους, ενώ οι Amigos τον ειρωνεύονται... σαν να μην υπάρχει αύριο.

Το περιστατικό αυτό κάνει τον Σάκη να χειροκροτήσει ειρωνικά προς την κάμερα. «Μπράβο σας, Amigos», θα πει χωρίς φυσικά να το εννοεί στην πραγματικότητα και μην κρύβοντας το θυμό του για την απώλεια σεβασμού, που έδειξε η παρέα αυτή προς τον Τριαντάφυλλο, λίγο μετά την αποχώρησή του.

Το σημείο αυτό, όμως, είναι... λίγο μπροστά σε όσα πραγματικά συνέβησαν, χωρίς όμως να προβληθούν στο επεισόδιο... διαβάστε τη συνέχεια για τον καυγά του Κόρο με τον Σάκη στο Athensmagazine.gr