Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης πήρε και πάλι την ασυλία

Ήταν με διαφορά ο καλύτερος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης πήρε και πάλι την ασυλία

Ο Σάκης Κατσούλης είναι πια ασταμάτητος στο Survivor, με τον ίδιο να κυριαρχεί και στη δεύτερη ασυλία, επικρατώντας με τεράστια άνεση έναντι των υπολοίπων κι έχοντας τη δυνατότητα να υποδείξει ξανά υποψήφιο, παραμένοντας στο νησί.

Οι έξι παίκτες, που έχουν απομείνει, μπήκαν εκ νέου στο στίβο μάχης με στόχο να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Ο στίβος ήταν γρήγορος με ιδιαίτερο στόχο, αν και κόντεψε να στοιχίσει στη Μαριαλένα με τον τραυματισμό της.

Ο Σάκης ήταν για ακόμη μια φορά εξαιρετικός και είναι χαρακτηριστικό, ότι όταν απέμεινε μονάχα η Ελένη στο τέλος και τον νίκησε μια φορά, τον περιόρισε μόλις στις τρεις ζωές, ενώ εκείνη είχε μία. Στη δεύτερη αναμέτρησή τους, όμως, κέρδισε και ξαναπήρε το κολιέ, μαζί με την ασυλία για αυτή την εβδομάδα για τον εαυτό του.

Η νίκη του Σάκη στην ατομική ασυλία του Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

To Twitter «καρφώνει» Σάκη και Μαριαλένα

Το κράξιμο του Σάκη και της Μαριαλένας στους υπόλοιπους παίκτες του Survivor 4, ήταν αρκετό για να κάνει τους χρήστες του Twitter να ξεσπάσουν στα σχόλια που έκαναν. Ενώ γενικά έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να τους κράξουν.

Συγκεκριμένα, το κοινό ενοχλήθηκε που η Μαριαλένα και ο Σάκης έκαναν τέτοια επίθεση στην Ελένη και δεν το έκρυψε.