Ιωάννα Παππά: «Δεν είναι πάντα εύκολο να συνεχιστεί μια παράσταση μετά από μια απώλεια»

«Μας πήρε χρόνια να ξεπεράσουμε την απώλειά του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Ιωάννα Παππά όπου αναφέρθηκε για την απώλεια του Πάνου Νάτση ενώ από την άλλη μίλησε και για το πως διαχειρίστηκε η ίδια την απώλεια του καλού της φίλου και συναδέλφου Κωνσταντίνου Παπαχρόνη που είχε χάσει τη ζωή του με τον ίδιο τρόπο.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Παππά

«Τον Πάνο Νάτση τον γνώρισα καλύτερα πέρυσι, τον είχα συναντήσει και εκτός δουλειάς. Δε ξέρω τι μπορεί να πει κανείς γι αυτές τις περιπτώσεις. Έχω ζήσει και εγώ μια ανάλογη εμπειρία με έναν δικό μου φίλο ηθοποιό, τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη ο οποίος είχε τροχαίο στα 33 του χρόνια.

Expand player

Το μόνο που μπορώ να πω είναι να τον θυμούνται οι άνθρωποί του με αγάπη για να έχουν δύναμη να συνεχίσουν. Δεν είναι πάντα εύκολο να συνεχιστεί μια παράσταση μετά από μια τέτοια απώλεια. Εγώ, όταν παίζαμε “Το ξύπνημα της Άνοιξης” με τον Κωνσταντίνο προσωπικά δεν ήθελα να συνεχιστεί η παράσταση.

Στο πένθος δεν υπάρχουν κανόνες και καλό είναι κάθε άνθρωπος να το ζήσει με τον δικό του τρόπο αλλά, οι συνθήκες δε μας επέτρεπαν να μη συνεχίσουμε αλλά μας ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό. Η παρουσία του ήταν έντονη. Μας πήρε χρόνια να ξεπεράσουμε την απώλειά του.»

Βυθισμένη στο πένθος η Ιωάννα Παππά - Έφυγε από την ζωή η μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Ιωάννα Παππά καθώς έφυγε από την ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα, Αλέκα. Η γνωστή ηθοποιός γνωστοποιήσε την δυσάρεστη αυτή είδηση στο facebook.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παππά, που αναφέρθηκε πρόσφατα στο metoo, δημοσίευσε μια μαύρη εικόνα στον λογαριασμό της στο facebook χωρίς να αναφέρει τίποτα επιπλέον ενώ μια αντίστοιχη φωτογραφία ανέβασε και η αδερφή της, Τίνα.

«Τίνα μου συλλυπητήρια καλό ταξίδι στη μανούλα σου καλό παράδεισο να έχει ψυχούλα της μας λύπησε και μας αιφνιδίασε η Αλέκα», έγραψε μια από τις διαδικτυακές φίλες της Τίνας Παππά κάτω από την ανάρτηση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Παππά: Τι δηλώνει δύο μήνες μετά την γέννηση του γιου της; «Δεν επιθυμούσα να αποκτήσω παιδί...»!

Ιωάννα Παππά: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα!