Η τρυφερή ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη για τον Άγιο Βαλεντίνο - «Ρε συ έχουμε φιληθεί σε...»

«"Χάρη έχω εσένα... εκεί είναι η ουσία..»

Σε εορταστικό κλίμα είναι σήμερα 14 Φεβρουαρίου όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια, με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη να εκφράζουν τον έρωτα τους δημόσια, όπως πολλοί έκανα μέσα από τα social (δείτε το τρυφερό video της Τσαβαλιά στον Σεφερλή εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου).

Το ζευγάρι, όπως μας έχουν αποδείξει είναι σε όλα μαζί, και παρά τα τόσα χρόνια γάμου, κοινών εκπομπων, παραμένουν ερωτευμένοι και δεν σταματούν να το εκφραζουν. Νωρίς σήμερα λοιπόν, ο τραγουδιστής έσπευσε να εκπλήξει ευχάριστα την γυναίκα του με ένα post στο Instagram, που έσταζε αγάπη! Φυσικά η Αντελίνα μαέσω έκανε repost γράφοντας:

Expand player

"Χάρη έχω εσένα... εκεί είναι η ουσία και όλη η σημασία... εκεί βρίσκεις τη δύναμη να συνεχίζεις... έχω εσένα!"

Δείτε το story του Χάρη Βαρθακούρη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

"Happy Valentine's Baby - Ρε συ! Έχουμε φιληθεί σε όλο τον πλανήτη" έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο έρωτας αυτός εκδηλώνεται συνεχώς με κάθε τρόπο, οι δημόσιες ευχές για τη γιορτή του Χάρη

Την ονομαστική τους εορτή του Χάρη στις 10/2 γιόρτασε η Αντελίνα Βαρθακούρη και θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της μέσα από τα social media.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και πολύ συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές με τα παιδιά τους αλλά και την καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Αντελίνα έστειλε τις ευχές της και δημόσια στον Χάρη, αναρτώντας μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Χρόνια πολλά αγάπη μας! Γερός, τυχερός και πολύ ευτυχισμένος! Να σε χαιρόμαστε! Σ'αγαπάμε απέραντα! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν... Όλα τα καλά μέσα από την καρδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Αντελίνα, που πρόσφατα έκανε και μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της.