Φουλ ερωτευμένοι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά - Το βίντεο που έφερε πολλές αντιδράσεις

Γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φουλ ερωτευμένοι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά - Το βίντεο που έφερε πολλές αντιδράσεις

Φουλ ερωτευμένοι παραμένουν μέχρι και σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής με την σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009, περίπου 5 χρόνια μετά τη γέννηση του γιου του Χάρη, που ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία του.

Οι δυο τους από την αρχή της σχέσης τους ήταν μαζί τόσο στη ζωή, όσο και επαγγελματικά. Η αγαπημένη Έλενα είναι πρωταγωνίστρια του Μάρκου σε σχεδόν όλες του τις θεατρικές παραστάσεις, αλλά και στη νέα του ταινία. Μάλιστα, όταν βρίσκονται επί σκηνής πολλές φορές έχουν εκδηλώσει τον έρωτα τους.

Με αφορμή λοιπόν την ημέρα των ερωτευμένων, η Έλενα Τσαβαλιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία - βίντεο όπου ποζάρει με τον Μάρκο Σεφερλή.

Στη λεζάντα της δεν έγραψε κάτι, αφού δεν χρειάζεται κιόλας μιας και η ανάρτηση τα λέει όλα! Το ζευγάρι παραμένει ακόμη και μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας ερωτευμένο και αυτό φαίνεται και από την πρόσφατη κοινή τους φωτογραφία.

Η ανάρτηση της Τσαβαλιά με τον Σεφερλή

Το νέο project του Σεφερλή - Στο πλευρό του και η Τσαβαλιά

Ο Μάρκος Σεφερλής όπως φαίνεται διανύει μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά του, καθώς ο ΑΝΤ1 θα τον αξιοποιήσει και σε άλλο project εκτός από το 5x5 που ήδη παρουσιάζει μέσα από την συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου με επιτυχία. Στο πλευρό του μάλιστα, όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται η Έλενα Τσαβαλιά, όπως άλλωστε και σε όλες τις θεατρικές παραστάσεις που έχει ανεβάσει.

Πριν αποφασισθεί να παρουσιάσει το 5x5, του είχε προταθεί να κάνει ένα σήριαλ εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση. Ο λόγος για το "Μάμα Τσίτα" που θα γυρίζεται με ζωντανό κοινό όπως τα Φιλαράκια. Την ώρα δηλαδή που θα κάνουν το γύρισμα, το κοινό θα αντιδρά.

Μπορεί η εν λόγω σειρά να ήταν προγραμματισμένη να βγει την περσινή χρονιά, ωστόσο, ο κορωνοϊός είχε άλλα σχέδια. Έτσι, μετά την αναβολή οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και πάλι και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο ο ΑΝΤ1 επιθυμεί διακαώς το "Μάμα Τσίτα" να βγει μέσα στον Φεβρουάριο και να προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα στη θέση του YFSF, ενώ οι ιθύνοντες ευελπιστούν ότι η κατάσταση με τον κορωνοϊό θα είναι καλύτερη τον επόμενο μήνα.