Στιγμές ευτυχίας για Σεφερλή - Τσαβαλιά! Το ανακοίνωσαν με μια φωτογραφία

Γενέθλια για τον γιο τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για Σεφερλή - Τσαβαλιά! Το ανακοίνωσαν με μια φωτογραφία

Στιγμές ευτυχίας έζησαν στο σπίτι τους ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, όπως ανακοίνωσε η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το ζευγάρι από το γάμο του έχει αποκτήσει έναν γιο τον Χάρη, ο οποίος χθες Πέμπτη 10/2 είχε την ονομαστική του εορτή. Και οι δυο ταλαντούχοι καλλιτέχνες έχουν τεράστια αδυναμία στον 17χρονο και όπως έχουμε δει περνάνε όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί του, αφού ειδικά τους τελευταίους μήνες έχουν μεγάλες επαγγελματικές υποχρεώσεις λόγω του νέου project που ετοιμάζουν.

Η ανάρτηση της Τσαβαλιά για τον Χάρη Σεφερλή

Η Έλενα Τσαβαλιά σαν περήφανη μανούλα, δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία του Χάρη και έγραψε στη λεζάντα της;

«Κι όταν θέλω να κάνω μια ευχή, κοιτάζω εσένα… Γιατί όλες μου οι ευχές είναι για σένα! Χρόνια υπέροχα, γιε μου!!!!»

Το σπίτι της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια, ενώ έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη οικογένεια με τον μοναχογιό τους, Χάρη.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή. Μόλις πριν από λίγες ώρες μάλιστα ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία πόζαρε χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που η Έλενα Τσαβαλιά έχει αποφασίσει να ανεβάσει κάποια φωτογραφία από το υπέροχο σπίτι στο οποίο μένει μαζί με την οικογένειά της.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, όλος ο χώρος είναι πολύ μοντέρνος και την ίδια στιγμή πολύ άνετος, ενώ η Έλενα Τσαβαλιά έχει φροντίσει να αποτυπώσει το στιλ της στη διακόσμηση του σπιτιού της.