Χαρές στην οικογένεια του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά - Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες

Πολύ ευχάριστα τα νέα για το αγαπημένο ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαρές στην οικογένεια του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά - Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες

Το νέο του πρότζεκτ αναμένεται να βγάλει σε λίγο καιρό ο Μάρκος Σεφερλής στον ΑΝΤ1, το «Μαμα-τσίτα», στο οποίο φυσικά συμμετέχει και η αγαπημένη του σύζυγος Έλενα Τσαβαλιά. Πριν από λίγες ώρες, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Ο ΑΝΤ1 περιμένει πώς και πώς να ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα του Μάρκου Σεφερλή, το οποίο μάλιστα θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, στη θέση που είχε το YFSF.

Φωτογραφίες από το project του Μάρκου Σεφερλή

«Πρώτη μέρα προετοιμασίας για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο του Μάρκου Σεφερλή, το ΜΑΜΑΤΣΙΤΑ , μια πρωτότυπη σειρά με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό,που έρχεται στον ΑΝΤΕΝΝΑ, που με χαρά συμμετέχουμε πολλοί ηθοποιοί.. (Σταρόβας, Καπετάνιος, Σόμμερ, Νικολαΐδης, Αλμπάνης, Τρύπη, Τσαβαλιά, Σεμπεκοπούλου, Ζαχαριάδου, Γλύκας, Κοντοπόδης και πολλοί πολλοί άλλοι)», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

H εξομολόγηση του Μάρκου Σεφερλή για την καριέρα του και την Έλενα Τσαβαλιά

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/1) ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του καθώς και στην υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Έλενα Τσαβαλιά.

Το όνομα του Μάρκου Σεφερλή μάλιστα ακούστηκε πολύ τις τελευταίες μέρες μετά από τις δηλώσεις που έκανε για εκείνον ο Χρήστος Λούλης.

«Το κοινό μου είναι αμετακίνητο. Δεν επηρεάστηκα από αυτά που άκουσα. Το κοινό μου αυτά που θέλει από μένα, τα παίρνει. Εγώ φροντίζω να εξελίσσω αυτό που κάνω αυτά τα χρόνια και να εξελίσσω και το κοινό μου. Στο κοινό μου τώρα πια, είναι γονείς που έχουν ξεκινήσει να με βλέπουν από παιδιά. Ήταν παιδιά και τώρα έχουν κάνει παιδιά εκείνοι. Σε κάθε παράσταση υπάρχει ένας που γελάει ακατάπαυστα.

Οι κριτικές που έχουν γραφτεί από επαγγελματίες με επηρεάζουν και προσπαθώ να βελτιώνομαι, ενώ και από θεατές που έχουν δει την παράσταση και μου λένε κάτι, το ακούω και το σκέφτομαι. Κάθε φορά ρωτάω την Έλενα: "Θα γελάσει κανείς με την παράσταση;".

Είμαι περήφανος για όσα έχω κατακτήσει, για όλη αυτή την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο και είμαι περήφανος και για την όμορφη οικογένεια που έχω δημιουργήσει», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.