Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν κρύβει τη λατρεία για τις δύο γυναίκες της ζωής του - Η έκπληξη του Αρναούτογλου

Μίλησε με τρυφερά λόγια

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε στο The 2night Show το βράδυ της Δευτέρας 4/4 ανοίγοντας μια εβδομάδα με λαμπερούς για την εκπομπή καλεσμένους. Ο ηθοποιός προχώρησε σε σημαντικές δηλώσεις τόσο για τη ζωή του όσο και για τα επαγγελματικά του.

Η σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού συνεχίζει να είναι το ίδιο καλή ειδικά μετά την κοινή τους συνεργασία σε σίριαλ. Ανάμεσα στις αγάπες της ζωής του φυσικά και πρώτη θέση έχει η κορούλα του Εύα για την οποία μιλάει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Τέλος, για όσους έχουν απορία για την εκπομπή Fishy, που παρουσιάζει ο Γιάννης φυσικά και συνεχίζεται με ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας.

Expand player

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο The 2night show

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Τσιμτσέλη και την εκπομπή αυτού, Fishy

Καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν το πρωί της Δευτέρας 14/2 ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη! Μεταξύ άλλων αποκάλυψε το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής Fishy που παρουσιάζει ο ίδιος στο Mega, καθώς και σε τι φάση βρίσκεται η σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού και την 7χρονη κόρη του!

Φυσικά ήταν αναπόφευκτο να ερωτηθεί ο ηθοποιός για το αν και τι θέση παίρνει απέναντι σε όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για την υπόθεση Λιγνάδη (Δείτε πως ενημερώθηκε για τo #CancelRouvas και τις έντονες θέσεις του για όλο αυτό).

«Το Fishy στo Μega θα συνεχιστεί και του χρόνου.Έχω βγάλει τόνο 60 κιλών» αποκάλυψε περιγράφοντας πώς κατάφερε να τον ανεβάσει στη βάρκα».

Όσο για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού και τη μικρή του κόρη αποκάλυψε:

«Προς το παρόν βλέπω το παρόν και θέλω να είναι καλό και το μέλλον θέλω να είναι εξίσου καλό. Δεν θα προγραμμάτιζα να κάνω δεύτερο παιδί. Αν προκύψει προέκυψε».

«Με έχει δει στο θέατρο και μου είπε ότι της αρέσω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Το επόμενο βήμα έχει γίνει» - Η Κατερίνα Γερονικολού ''σπάει'' τη σιωπή της για τον Τσιμιτσέλη

«Πάντα περνάω μαζί σου...» - Η ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Ελένη Μενεγάκη