"Έσκασε" η ανακοίνωση για το The 2Night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Τι συνέβη;

Οι αποψινοί καλεσμένοι 4/4

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Μετά από την εμφάνιση του Παναγιώτη Ψωμιάδη στην εκπομπή «The 2night show», σειρά έχει να δούμε νέους εκλεκτούς καλεσμένους. Απόψε στις 23:45, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τη Μπέτυ Βακαλίδου, η οποία με αφοπλιστική ειλικρίνεια ξετυλίγει το «κουβάρι» της συγκλονιστικής ζωής της.

Η κακοποίηση στα παιδικά της χρόνια, ο εγκλεισμός της σε αναμορφωτήριο, η απόρριψη από την οικογένειά της και η συγχώρεση που δεν ήρθε ποτέ, η αλλαγή φύλου και τα σημάδια που άφησαν στην ψυχή της τα 27 χρόνια που έζησε στην πορνεία.

Η Μπέτυ πρωταγωνιστεί στην sold out παράσταση «Κόκκινα Φανάρια» και εξηγεί πώς ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε βιωματικά στοιχεία στον ρόλο της, αλλά και γιατί κάποιοι θεατές δεν «αντέχουν» να την παρακολουθήσουν ως το τέλος.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι καλεσμένος στο «The 2Night Show», αλλά τελικά γίνεται παίκτης στο «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;», αφού βοηθάει τον Γρηγόρη να κάνει πρόβα για την καινούργια του εκπομπή. Θα φτάσει στο μαξιλαράκι; Ποιον θα πάρει τηλέφωνο για να τον βοηθήσει στη δύσκολη ερώτηση; Τι ποσό κέρδισε, τελικά;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει, επίσης, για την αδυναμία που έχει στην κόρη του, για τη συνεργασία με την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού, στη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», αλλά και για την αγάπη που έχει για το ψάρεμα.

Θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά την εκπομπή «Fishy» και σε ποιες θάλασσες σκοπεύει να ταξιδέψει; Τέλος, συναντάει τον μικρό Σπύρο Ντούγια και οι δύο «ψαράδες» μοιράζονται τις εμπειρίες τους με τον μικρό παρουσιαστή να τον αφήνει, κυριολεκτικά, με το στόμα ανοιχτό.

Τι θα δούμε στη αποψινή εκπομπή του The 2night show

«Στα πρώτα 20 λεπτά με...» - Το απίστευτο περιστατικό του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Καλεσμένος στην εκπομπή και τον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη , ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ξεκινώντας μάλιστα την συνέντευξη του με απίθανες ατάκες προς τον φίλο του Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων διηγήθηκε μία ξεκαρδιστική εμπειρία που είχε στον Όλυμπο, η οποία δεν εξελίχθηκε και με τον καλύτερο τρόπο, και όλοι λύθηκαν στα γέλια!

«Μια παρέα ήθελε να πάμε στον Όλυμπο. Τους είπα να το κανονίσουμε να πάτε. Μου λέει η Κατερίνα Γερονικολού «δεν πάμε;» και λέω εντάξει, ας πάμε. Μου έλεγαν σε ένα τέταρτο φτάνουμε και πέρασαν 8 ώρες! Στα πρώτα 20 λεπτά με έπιασε ταχυκαρδία, γιατί ξεκινήσαμε απότομα ανάβαση. Με προσπέρασαν άτομα 60, 70 χρονών… Άνθρωπος με πέρασε με το παιδάκι πάνω! Ελένη, νομίζεις η κατάβαση είναι εύκολη; Σε κάποιο σημείο έτρεμαν τα γόνατά μου!», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Και συνέχισε: «Αν ξαναπήγαινα θα έκανα προετοιμασία. Θα πήγαινα σε πιο χαμηλά. 8 ώρες; 8 ώρες δεν κοιμάμαι καν! Στην κατάβαση πήγαμε από μία δύσκολη διαδρομή και είδαμε δύο πιτσιρικάδες που ανέβηκαν τρέχοντας και με πρόλαβαν πριν φτάσω ξανά κάτω. Πήγανε και ήρθανε κι εγώ ακόμα κατέβαινα…».