«Δεν ντρέπεσαι ρε;» - Χαμός στην εκπομπή της Μενεγάκη με Τσιμιτσέλη και Ουγγαρέζο

«Τι είναι αυτά ρε; Φίλοι δεν είμαστε;»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν ντρέπεσαι ρε;» - Χαμός στην εκπομπή της Μενεγάκη  με Τσιμιτσέλη και Ουγγαρέζο

Το μεσημέρι της Παρασκευής 1/4, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο ταλαντούχος Γιάννης Τσιμιτσέλης και μίλησε κυριολεκτικά για τα πάντα, μιας και τον τελευταίο καιρό τον έχουμε δει να τοποθετείται σε πολλά ζητήματα αντικειμενικά και με ξεκάθαρες κουβέντες.

Ο ηθοποιός αφού χαιρέτησε την παρουσιάστρια ξεκίνησε έναν επικό διάλογο με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι, και επειδή και οι δύο έχουν εξαιρετικό χιούμορ άρχισαν τις ατάκες τους και προκάλεσαν γέλιο στους πάντες.

Ο κακός χαμός με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Συγκεκριμένα ο Ουγγαρέζος, του είπε: «Τι είναι αυτά ρε; Δε ντρέπεσαι; Φίλοι δεν είμαστε; Τι είναι αυτά τα βίντεο που είδαμε;».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τότε, με την σειρά του απάντησε με αστείες ατάκες κάνοντας την Ελένη Μενεγάκη να ξεσπάσει σε γέλια.

«Το επόμενο βήμα έχει γίνει» - Η Κατερίνα Γερονικολού ''σπάει'' τη σιωπή της για τον Τσιμιτσέλη

Η Κατερίνα Γερονικολού έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό Enjoy μιλώντας για τη συνεργασία με τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη. Η ηθοποιός είχε την τύχη να βρει τον έρωτα στα μάτια ενός άντρα από τον ίδιο επαγγελματικό μιας και έτσι έγινε η πρώτη τους επαφή.

Μπορεί να τους πήρε σχεδόν 4 χρόνια μέχρι να γίνει επίσημο πως θα πρωταγωνιστήσουν σε κάποιο σίριαλ όμως τώρα είναι η ώρα και τη νέα αυτή αρχή σχολίασε η Κατερίνα. Ο λόγος για την καινούρια σειρά της Ερτ «και όμως είμαι ακόμα εδώ» στην οποία έχουν και οι δύο βασικούς ρόλους και σίγουρα θα μας απασχολήσουν πολύ.

«Την ηρωίδα μου τη λένε κι αυτήν Κατερίνα. Μεγάλωσε με την ιδέα ότι θα πεθάνει νέα από μια σπάνια αρρώστια, ακριβώς όπως η μητέρα της και η γιαγιά της. Αυτή η ιδέα την έκανε υποχρόνδρια, φοβική με τη ζωή και εμμονική με το θάνατο. Στα 33 της μαθαίνει από τον Αλέξανδρο, (Γιάννης Τσιμιτσέλης) διακεκριμένο νευρολόγο ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής και ο φόβος της επιβεβαιώνεται. Αντί να καταρρεύσει, απελευθερώνεται….

Φτιάχνει μια λίστα με όλες τις πιθανές και απίθανες εμπειρίες που θέλει να ζήσει, πριν πεθάνει και μία-μία τις πραγματοποιεί. Ξεχύνεται στη ζωή σαν ορμητικό ποτάμι και παρασέρνει τους πάντες γύρω της, από την οικογένειά της και την κολλητή της, μέχρι τον άπιστο σύντροφό της (Σταύρος Σβήγγος) και τον γοητευτικό γιατρό Αλέξανδρο, αυτόν που έκανε απ’ ότι όλα δείχνουν, λάθος διάγνωση και προσπαθεί να μαζέψει, όσο μπορεί, τα ασυμάζευτα. Μια τρελή πορεία ξεκινά με σπασμένα φρένα και προορισμό της χαρά της ζωής και τον απόλυτο έρωτα..» είπε η ηθοποιός

Γερονικολού - Τσιμιτσέλης

Η Κατερίνα Γερονικολού για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι καταπληκτικός στο ρόλο του νευρολόγου που χάνει τα αυγά και τα πασχάλια, μαζί με την Κατερίνα, λόγω της λανθασμένης διάγνωσης.

Χαίρεσαι να παίζεις με τον σύντροφό σου;

«Πάρα πολύ… Και το έχουμε κάνει και στο παρελθόν, στον κινηματογράφο με την ταινία του Γιάννη, «Για πάντα». Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για πέντε χρόνια μέσα από τη σειρά, Έλα στη θέση μου, έδωσε στον κόσμο έναν χαρούμενο ήρωα. Τώρα έρχεται στο Και όμως είμαι ακόμα εδώ και πείθει ως ένας τυπικός, ψυχρός γιατρός που λειτουργεί σαν ρομπότ.

Διάβασα πρόσφατα μια έρευνα που έλεγε ότι η συναισθηματική νοημοσύνη χαρακτηρίζει τον έξυπνο άνθρωπο γιατί αυτή προσδίδει μεγάλο βάθος και δείχνει τον βαθμό ευφυίας του. Οι άνθρωποι που ξεκλειδώνουν τις ψυχές των ανθρώπων, που μπαίνουν στα παπούτσια τους, είναι οι έξυπνοι άνθρωποι.

Ο Γιάννης υποδύεται με πειθώ μια κατηγορία ανθρώπων, όπως ο νευρολόγος Αλέξανδρος που δεν έχουν καμία επαφή με τον συναίσθημά τους, κάνουν τα εντελώς τυπικά, δεν κλαίνε, δεν γελάνε πολύ, είναι σαν κάτι συμπαγές η συμπεριφορά τους, περιχαρακώνονται γύρω από τον εαυτό τους και δεν αφήνουν να πλησιάσουν άλλοι», είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

«Το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή έχει γίνει, άρα έχω κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Γενικότερα. Γιατί η ζωή έχει πολλά βήματα. Δεν είναι ένα. Καθημερινά κάνεις και ένα βήμα, έτσι κι αλλιώς», δήλωσε αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2018 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.