Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το δημόσιο μυστικό τους αποκαλύφθηκε...

Ήταν φανερό τόσο καιρό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το δημόσιο μυστικό τους αποκαλύφθηκε...

Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz παραμένουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού μετά από 5 χρόνια κοινής ζωής. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας Bachelor και φαίνεται πως ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος.

Ωστόσο δεν ήρθαν κοντά παρά μόνο μετά τον χωρισμό του ηθοποιού με την πρώην γυναίκα του, Βάσω Λασκαράκη. (Δείτε εδώ τη σύντροφο του Τσιμιτσέλη πριν τη Λασκαράκη).

Το δημόσιο μυστικό που προδίδει τον έρωτα του Τσιμιτσέλη και της Γερονικολού

Την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον φροντίζουν να μας την δείχνουν μέσα από τα social media. Εκεί ανεβάζουν πολλές κοινές τους φωτογραφίες, και στιγμές από την πιο προσωπική τους ζωή. Οι δυο μάλιστα περνούν αρκετό χρόνο μαζί, αφού όχι μόνο ζουν αλλά παίζουν στο θέατρο και στην τηλεόραση μαζί.

Στην αρχή της σχέσης τους, οι δύο ηθοποιοί προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή της προσωπική τους ζωή. Μάλιστα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε δηλώσει: «Με ενοχλεί να βλέπω την προσωπική μου ζωή στα περίπτερα αλλά δεν είναι επιλογή μου. Δεν με ενοχλεί να ασχολούνται αλλά οι κακεντρέχειες με ενοχλούν. Φέτος από τον χωρισμό μου και μετά δεν μπορώ ο χειρισμός των μέσων ήταν καλός απέναντί μου, δεν έχω κανένα παράπονο.

Δεν με ενόχλησε που είδα φωτογραφίες μου, τα παπαρατσικά με ενοχλούν, ότι κάποιος είναι στημένος και με παρακολουθεί. Το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή έχει γίνει. Άρα έχω κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Γενικότερα. Γιατί η ζωή έχει πολλά βήματα. Δεν είναι ένα. Καθημερινά κάνεις και ένα βήμα, έτσι κι αλλιώς».

Όταν πλέον όλοι μιλούσαν για αυτή τη σχέση, τόσο ο Τσιμιτσέλης, όσο και η Γερονικολού ξεκίνησαν να μοιράζονται τις όμορφες στιγμές τους. Ωστόσο μέχρι σήμερα ξανείς δεν είχε προσέξει το δημόσιο μυστικό τους...

Οι δυο πρωταγωνιστές «κρύβουν» ένα μυστικό σε κάθε post που ανεβάζουν. Σε κάθε λοιπόν ανάρτησή τους αναφέρουν πάντα ένα συγκεκριμένο hashtag που εναλλάσσεται στο τελευταίο γράμμα του. Συγκεκριμένα, όταν ανεβάζει η Κατερίνα Γερονικολού κάτι, έχει πάντα το hashtag #byHugt που σημαίνει αυτολεξεί σε μετάφραση "από αγκαλιά Τ". Και θα μπορούσε κανείς να πει ότι δεν καταλαβαίνει απολύτως τίποτα όμως ουσιαστικά είναι το "συνθηματικό τους. Αγκαλιά του Τ, σημαίνει Αγκαλιά του Τσιμιτσέλη. Αντίστοιχα, όταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανεβάζει κάτι που έχει τραβήξει η αγαπημένη του βάζει το hashtag #hugk δηλαδή "Από αγκαλιά Κ", κοινώς της Κατερίνας Γερονικολού.

Εκεί πήγαν για πρώτο ραντεβού - «Επειδή ήμασταν γνωστοί...»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (21/1) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ που πρωταγωνιστούν.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία τους αλλά και τον πρώτο καιρό της συγκατοίκησης τους.

«Όταν είσαι με κάποιον δεν μπορούν να σου αρέσουν όλα, το θέμα είναι όχι τι υποχωρήσεις κάνεις αλλά πια να μην τα βλέπεις, να μην ασχολείσαι με αυτά» είπε η Κατερίνα Γερονικολού ενώ με την σειρά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε: «Η συγκατοίκηση πρέπει να υπάρχει ένας αμοιβαίος συμβιβασμός, δεν είναι “α, εγώ έχω μάθει έτσι”. Προσπαθείς με την καθημερινότητα και την τριβή να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο».

Μάλιστα, αποκάλυψαν πως το πρώτο τους ραντεβού ήταν σε γύρισμα: «Φάγαμε στο γύρισμα, στο break. Επειδή ήμασταν γνωστοί, ήδη βρισκόμασταν» ανέφερε ο ηθοποιός.