Άκης Πετρετζίκης: «Έχουμε ψιλοτρελαθεί» - Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους

Ευτυχισμένες στιγμές για το ζευγάρι

Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό χθες 6/4 ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός σεφ συγκεκριμένα αποκάλυψε πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, καθώς η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι έγκυος.

Το πρωί της Πέμπτης 7/4 λοιπόν ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές που δέχθηκε.

Expand player

Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

«Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας. Έχουμε ψιλοτρελαθεί. Το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλο. Γιατί κάθε φορά γίνεται έτσι και δεν είναι ωραίο. Οπότε καλύτερα να το πούμε εμείς, παρά άλλοι», είπε ο Άκης Πετρετζίκης.

«Ο Άκης έχει γίνει πιο...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για το δεύτερο παιδί που περιμένει ο Πετρετζίκης

Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και η Ελένη Μενεγάκη, όπως και όλος ο κόσμος, έμαθε πως ο Άκης Πετρετζίκης, λίγο μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού περιμένω και δεύτερο και φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει αυτή την είδηση ασχολίαστη.

Τα νέα γνωστοποίησε για πρώτη φορά το πρωί της Τετάρτης 6/4 ο γνωστός σεφ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε γνωστό και το φύλο του μωρού, το οποίο είναι κορίτσι.

«Ας κλείσουμε με κάτι που τουλάχιστον εμένα στα δικά μου αυτιά όταν τα ακούω χαμογελάω και χαίρομαι. Εσείς μου δώσατε την είδηση, εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Ο Άκης πάει για δεύτερο μωρό.

Από ότι καταλαβαίνω χωρίς να ξέρω τίποτα , θα κάνουν και τα δύο βαφτίσια μαζί αφού έκαναν απανωτά τα παιδιά. Να είναι καλά τα παιδιά. Εμένα πάντως όπως τον βλέπω και γενικά και γενικώς τον παρακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια γιατί μου αρέσουν οι συνταγές του και μου άρεσε ο ίδιος σαν προσωπικότητα, είναι πολύ χαρισματικό παιδί.

Εγώ έχω διακρίνει από τότε που στη ζωή του άρχισε να μπαίνει σιγά-σιγά το μωρό, ακόμα και από την αγκαλιά της μάνας του, ο ίδιος μου κάνει πιο εξωστρεφής, πιο πετάει ο Πετρετζίκης», είπε η Ελένη Μενεγάκη.