Στιγμές ευτυχίας για την Ελεονώρα Μελέτη - Η τρυφερή ανάρτηση με την μικρή της κόρη, Αλεξάνδρα

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον Θοδωρή Μαροσούλη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ο καρπός του έρωτά τους, δηλαδή η μικρή Αλεξάνδρα έχει σήμερα τα γενέθλιά της. Όπως είναι λογικό η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να της ευχηθεί δημόσια με μια άκρως τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς η κορούλα της έγινε σήμερα τεσσάρων ετών.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Παρασκευή 13 Απριλίου ώρα 05:28 η ώρα που γεννήθηκες κ μαζί σου ξαναγεννήθηκα κ εγώ! Η πρώτη σου φωτογραφία … να τη! Αμέσως μόλις σε κράτησα στην αγκαλιά μου!

Expand player

Δεν έχω λόγια για να περιγράψω όλα όσα είσαι. Ένα σπουδαίο, υπέροχο , μοναδικό πλάσμα. Μικρό γλυκό μου μπιρμπιλονι , σου εύχομαι να είσαι υγιής, ευτυχισμένη, γεμάτη χαρά κ ενθουσιασμό για τη ζωή… Είμαι η πιο τυχερή, γιατί είμαι η μαμά σου! #happybirthday #mylove #mydaughter».

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Ντράπηκαν όλοι - Το απίστευτο περιστατικό από τις πρώτες διακοπές της Μελέτη με τον άντρα της

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της Mega Καλημέρα περιέγραψε ένα ακραίο και ιδιαίτερα χιουμοριστικό περιστατικό από τις πρώτες διακοπές με τον άντρα της Θοδωρή. Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί αν και η ίδια η παρουσιάστρια δεν το περίμενε όλο αυτό και όσο να 'ναι γνωρίζονται πολύ καλά.

Στις αρχές όμως του έρωτα αυτού, όπως συμβαίνει συχνά άλλωστε, υπήρξαν άβολες στιγμές μέχρι να εξοικειωθούν εντελώς ο ένας με τις συνήθειες του άλλου. Μια τέτοια στιγμή ήταν όταν η παρουσιάστρια θέλησε σε κοινό τους ταξίδι να επισκεφτεί την τουαλέτα. Mε τον καλό της ωστόσο στο ίδιο χώρο ένιωσε καλύτερα να νοικιάσει άλλο δωμάτιο.

«Επειδή έχει τύχει και στις καλύτερες οικογένειες, μου έχει τύχει εμένα με τον Θοδωρή στις πρώτες μας διακοπές να μην νιώθω πολύ άνετα και πήγα και νοίκιασα δωμάτιο. Του είπα την αλήθεια. Ότι “άκου να δεις, ότι δεν μπορώ να είσαι όχι στη διπλανή πόρτα, στο διπλανό δωμάτιο, στο διπλανό τετράγωνο, στο ίδιο νησί.

Δεν αισθανόμουν ασφάλεια. Νόμιζα ότι θα γυρίσει νωρίτερα, ότι θα μου κάνει πλάκα», ανέφερε η παρουσιάστρια γελώντας στο Mega Καλημέρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελεονώρα Μελέτη: Η ανατριχιαστική αντίδραση της κόρης της για την υπόθεση στην Πάτρα

Δυσάρεστα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη - Στο νοσοκομείο αγαπημένο της πρόσωπο