Ελεονώρα Μελέτη: Η ανατριχιαστική αντίδραση της κόρης της για την υπόθεση στην Πάτρα

Σπαρακτικό..

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Η ανατριχιαστική αντίδραση της κόρης της για την υπόθεση στην Πάτρα

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το οποίο έκανε γνωστές τις αντιδράσεις της μικρής της κόρης Αλεξάνδρας σχετικά με τις εξελίξεις της άγριας υπόθεσης στην Πάτρα. Η παρουσιάστρια έχει θίξει αρκετές φορές μέσα από την εκπομπή της τις εξελίξεις του όλου ζητήματος κάτι, που όπως γνωστοποίησε την ακολουθεί και σε συζητήσεις στο σπίτι της.

Έτσι λοιπόν, όταν η κόρη της αντιλήφθηκε περί τίνος πρόκειται όχι μόνο σοκαρίστηκε αλλά αντέδρασε με έναν πολύ έντονο τρόπο, δείχνοντας στην Ελεονώρα πως θα πρέπει να προσέχει πολύ με αυτό το θέμα.

Το story της Ελεονώρας Μελέτη και η ερώτηση της κόρης της για την υπόθεση στην Πάτρα

«Ναι με ρώτησε. Και μια φορά μίλαγα στο τηλέφωνο για την ιστορία και έλεγα, “πως μπορείς; Πως μπορείς να σκοτώνεις τα παιδιά σου; Πως το κάνεις;”.

Σαφώς αναρωτιόμουνα και δεν απευθυνόμουν σε κάποιον, και τότε ήρθε η Αλεξάνδρα και μου φώναξε, “Πες της να σταματήσει, Πες της να μην το κάνει άλλο. Πες της το τώρα”» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Το story της Ελεονώρας Μελέτη

«Δε μπορώ να το δεχτώ...» - Η Ελεονώρα χάνει την ψυχραιμία της με τη στάση της μάνας στην Πάτρα

Το πρωί της Πέμπτης 24/3 η Ελεονώρα Μελέτη έχασε εμφανώς την ψυχραιμία της, καθώς εκείνη και οι συνεργάτες της συζητούσαν τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας. Αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας και συνεχώς έρχονται μέσω των ενημερωτικών εκπομπών νέες αποκαλύψεις στη φόρα.

Ενώ η έκτακτη εκπομπή που ετοιμάζει η Αγγελική Νικολούλη αναμένεται, η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα σχολίασε την υπόθεση καθαρά υπό το πρίσμα του μητρικού ενστίκτου. Πιο αναλυτικά, δήλωσε πως θα προτιμούσε να φανερωθεί εν τέλει πως τα 3 κορίτσια πέθαναν από κάποιο παθολογικό αίτιο και όχι από ό,τι άλλο υπονοείται.

«Δε σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, βλέποντας όλη αυτή την ιστορία όλους αυτούς τους μήνες να παρακαλάτε αυτά τα παιδιά να είχαν κάτι και να έχουν πεθάνει από αυτό το κάτι; Κάτι που θα ήταν υπερβολικά σπάνιο. Εμένα το δικό μου το μυαλό δε θέλει να σκεφτεί ή να δεχτεί κάτι άλλο απ’ ότι μπορεί να φανταστεί ή να υπενηχθεί ο οποιοσδήποτε.

Δε μπορώ να το πιστέψω, δε μπορώ να το δεχτώ. Αλήθεια σας λέω. Δε με ενδιαφέρουν πραγματικά ούτε τα μάτια της μιανής ούτε της άλλης. Εγώ σαν μάνα σκέφτομαι, όπως πιστεύω όλες οι μάνες. Οι μάνες όμως. Όπως επίσης σκέφτομαι αυτά τα τρία παιδιά και τους ανθρώπους που έχουν αφήσει πίσω και ζητάνε απαντήσεις, όποιοι και αν είναι αυτοί οι άνθρωποι.

Ξέρω ότι έχουν χαθεί τρία παιδιά υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και πίσω σίγουρα έχει μείνει κόσμος ο οποίος αναρωτιέται – όλη η Ελλάδα αναρωτιέται – τι έχει γίνει σε αυτά τα παιδιά» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.