Τραγωδία Πάτρα: Το τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» "καίει" τους γονείς - "Οι άγγελοι και τα τέρατα"

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Το τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»

Καταιγιστικές είναι οι τελευταίες αποκαλύψει που έχουν έρθει στο φως της επιφάνειας για την τραγωδία στην Πάτρα καθώς 12 γιατροί φαίνεται πως "έσπασαν" την σιωπή τους με αποτέλεσμα να αποκαλύψουν νέα στοιχεία.

Μέχρι στιγμής, το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όλα όσα έχουν γίνει μιας και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έχει ασχοληθεί με τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό προκειμένου να διαλευκανθεί η τραγική ιστορία των άτυχων κοριτσιών που έχει καθηλώσει τους πάντες.

Πιο συγκεκριμένα, στο τρέιλερ της εκπομπής του ALPHA, επέλεξαν ως μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Gods and Monsters (Θεοί και τέρατα)» της Lana del Rey, το βίντεο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δείχνει τις εξελίξεις.

Το τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για την τραγωδία στην Πάτρα

Οι καταθέσεις δίνουν φως στην υπόθεση - 70 μάρτυρες από το νοσηλευτικό προσωπικό εναντίον της μητέρας

Νέες εξελίξεις βγαίνουν συνέχεια στο φως για την υπόθεση της Πάτρας, ενώ όπως όλα δείχνουν οι Αρχές είναι πολύ κοντά στο να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Νέα στοιχεία προκύπτουν συνεχώς και από τις καταθέσεις των γιατρών και των νοσηλευτών, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του Live News, Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο θάνατος της Τζωρτζίνας θα μας δείξει πολλά.

Το πρωί της Τετάρτης 23/3 έκανε και μια αποκάλυψη ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού, δηλώνοντας ότι είναι πολύ πιθανό να βγουν άμεσα 3 εντάλματα σύλληψης.

Από την άλλη, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι αρχές αναμένουν τη κατάθεση περίπου 70 μαρτύρων. Πρόκειται για γιατρούς, νοσηλευτές και ιατροδικαστές από τα τέσσερα νοσοκομεία, στα οποία νοσηλεύτηκε το παιδί. Από αυτόυς, 12-13 γιατροί και νοσηλευτές αναφέρουν πως υπήρξε καθυστερημένη ενημέρωση για τα δύο κρίσιμα συμβάντα του παιδιού.

Τρία νοσοκομεία εκ των τεσσάρων επιβεβαιώνουν πως υπήρξε αίτημα της μητέρας για τοποθέτηση της Τζωρτζίνας σε μονόκλινο, ενώ δύο νοσηλευτές αναφέρουν πως η μητέρα ρώτησε για την ύπαρξη καμερών στο μονόκλινο δωμάτιο.