Τραγωδία Πάτρα : «Ακούγεται πρώτη φορά, να μην εκπλαγούμε αν...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα : «Ακούγεται πρώτη φορά, να μην εκπλαγούμε αν...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως συνεχώς όσον αφορά των θάνατο των τριών κοριτσιών στη Πάτρα. Μάλιστα στην εκπομπή «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας πριν 2 μέρες είχε αποκαλύψει ότι ετοιμάζονται συλλήψεις από πλευράς των Αρχών, τονίζοντας ότι θα εκδοθεί ένταλμα για 2 άτομα.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Σήμερα το πρωί 23/3 ο παρουσιαστής επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του και πρόσθεσε πως μάλλον έρχονται παραπάνο από δύο συλλήψεις.

«Είπαμε χθες ότι επίκεται μια σύλληψη. Εγώ έκανα ρεπορτάζ και μπορώ να πω και θα ακουστεί για πρώτη φορά. Προσπαθώ να βρω τα λόγια να το πω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ, δεν πρέπει να εκπλαγούμε, αν τα εντάλματα συλλήψεως, που το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως θα βγουν τις επόμενες μέρες, πιθανόν και ώρες, είναι παραπάνω από δύο. Χθες είπαμε για ένα ένταλμα σύλληψης.

Το δικό μου ρεπορτάζ το ασφαλές λέει ότι δε θα πρέπει να εκπλαγούμε αν τα εντάλματα σύλληψης είναι περισσότερα από δύο άτομα. Δηλαδή μπορεί να δούμε εντάλματα και για τρία άτομα. Όμως μιλάμε για παραπάνω από δύο άτομα. Μπορεί να ξεκινήσει και με ένα.

Ακούγεται για πρώτη φορά.

Να μην εκπλαγούμε αν δούμε εντάλματα ή προσαγωγές για καταθέσεις να είναι για παραπάνω από δύο άτομα. Οι άνθρωποι οι οποίοι μου το είπαν, απεξαρτούν τη διαδικασία αυτή από τα πορίσματα των ιατροδικαστών. Είναι πια δύο παράλληλες ιστορίες που κάποια στιγμή θα συναντηθούν. Τώρα όμως, που δεν τέμνονται ακόμα, δεν αφορά η μία διαδικασία την άλλη αυτή τη στιγμή που μιλάμε» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

«Και μένα μου λένε οι αστυνομικοί από τη ΓΑΔΑ ότι οι 12 καταθέσεις, 8 γιατρών και 4 νοσηλευτών είναι άκρως διαφωτιστικές. Και είναι γιατροί της Αθήνας, όχι της Πάτρας» σχολίασε κατόπιν ο Τάσος Τεργιάκης.

Φαίνεται πως πολύ κοντά στην λύση της υπόθεσης δεν είναι μόνο οι Αρχές αλλά και η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, η οποία σχεδόν μας γνστοποίησε ότι γνωρίζει τον ή τους ενόχους. (Δείτε εδώ το ανατριχιαστικό τρέιλερ του Φως στο Τούνελ)

«Ούτε στην τουαλέτα δεν θα πήγαινα...»

Με την απίστευτη υπόθεση της τραγωδίας στην Πάτρα ασχολήθηκε το πρωί της Τρίτης 22/3, η εκπομπή το Πρωινό, την ίδια ώρα που μια νέα ανάρτηση "καίει" την συμπεριφορά και τις κινήσεις της οικογένειας λίγο πριν πεθάνουν και τα τρία παιδιά.

Στην εκπομπή προβλήθηκε μια νέα αποκλειστική μαρτυρία για την οποία ο Γιώργος Λιάγκας είχε να πει κάποια πράγματα, όντας σε έξαλλη κατάσταση.

«Δεν θα έρθω το απόγευμα θα πάω στην παραλία, ζούσε κανονικά τη ζωή της και συνέχιζε τις δραστηριότητές της…», έλεγε μεταξύ άλλων η μαρτυρία.

«Ούτε δικαστήρια είμαστε ούτε κατηγορητήρια αποδίδουμε ούτε τίποτα και δεν κατηγορούμε κανέναν… και μας κάνουν εντύπωση κάποια πράγματα…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Με σοκάρει πολύ αυτό το πράγμα. Το παιδί να είναι στο νοσοκομείο και εγώ σκέφτομαι ότι ούτε στην τουαλέτα δεν θα πήγαινα όχι θα πήγαινα για μπάνιο..».