Τραγωδία Πάτρα: Το ανατριχιαστικό βίντεο της Αγγελικής Νικολούλη - «Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά»

Η ανάρτησή της στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Το ανατριχιαστικό βίντεο της Αγγελικής Νικολούλη - «Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά»

Παρά την αργία της 25ης Μαρτίου, η Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της θα συνεχίσουν να ερευνούν την υπόθεση θρίλερ στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει τη κοινή γνώμη. Η ίδια η παρουσιάστρια δημοσίευσε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το τρέιλερ της επόμενης εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Αποκαλυπτικό το επόμενο επεισόδιο «Φως στο Τούνελ»

«Τιποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά», διαβάζουμε στο βίντεο την ίδια ώρα που βλέπουμε τους δείκτες ενός ρολογιού και ακούμε παιδικές φωνές. Είναι όλο αυτό μια προοικονομία ότι η έμπειρη δημοσιογράφος είναι πολύ κοντά στην λύση της υπόθεσης; Ξαφνικά στο τρείλερ οι δείκτες γίνονται κόκκινοι, χρώμα που φοράει η Νικολούλη όταν ξέρει τον ένοχο. Φαίνεται πως η ώρα μετρά αντίστροφα για κάποιους...

Στην τελική ευθεία έχουν μπει και οι έρευνες των Αρχών, οι οποίες μιλούν για ραγδαίες εξελίξεις, ενώ η Αγγελική Νικολούλη ετοιμάζεται να ταράξει και πάλι τα νερά με τα ευρήματα της έρευνας της, την Παρασκευή στις 23:20 στο MEGA.

Να σας θυμίσουμε ότι στην τελευταία της εκπομπή η παρουσιάστρια δέχτηκε ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα για την εν λόγω υπόθεση και φρόντισε να προστατεύσει τον συνομιλητή της, όμως όταν έκλεισε την τηλεφωνική γραμμή, ξέσπασε ξαφνικά. Η έμπειρη δημοσιογράφος μιλώντας με αξιόπιστη -όπως ανέφερε- πηγή από το περιβάλλον των ερευνών, υποστήριξε ότι το ένα από τα παιδιά «δίνει» στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές μετά τον θάνατό του.

Ήπιε λίγο νερό, ανασυγκροτήθηκε και είπε on camera: "Φαίνεται λοιπόν πως κάποιο από τα παιδιά μιλάει από τον τάφο του" (Δείτε εδώ το βίντεο). Δεν θέλησε να πει απολύτως τίποτα άλλο όμως ήταν εμφανές ότι είχε ταραχτεί πολύ με όσα μόλις είχε ακούσει από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

«Πέθαναν γιατί...» - Η αποκάλυψη της θείας των κοριτσιών

Νέες εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την υπόθεση της Τραγωδία Πάτρα, στην προσπάθεια των Αρχών να εντοπίσουν τα αίτια του θανάτου των τριών κοριτσιών.

Η αδερφή της μητέρας που έχασε τα τρία της παιδιά -σε μικρό χρονικό διάστημα- στην Πάτρα «δείχνει» την αιτία, κατά τη δική της άποψη, που τα κοριτσάκια έφυγαν από τη ζωή, εν μέσω αναφορών για συλλήψεις μέσα στις επόμενες ημέρες.Ειδικότερα, η αδερφή τηνς 33χρονης εκφράζει τη θέση της οικογένειας σε δηλώσεις της στο flamis.gr, λέγοντας πως «Εμείς πιστεύουμε πως ο θάνατος των παιδιών προήλθε από... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr