Γαλανομάτα και κούκλα - Μοιάζει με μοντέλο η κόρη της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά

Έχει μεγαλώσει πάρα πολύ! Θα πάθετε πλάκα

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία προσπαθούν να προστατεύσουν από τα φώτα των media. Τα τέσσερα παιδιά τους είναι η μεγαλύτερη αδυναμία τους και θα έκαναν τα πάντα για εκείνα.

Μπορεί να είναι από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που δεν έχουν πρόβλημα να δείξουν τα πρόσωπα τους στο Instagram ωστόσο, οι αναρτήσεις αυτές δεν είναι πολύ συχνές. Όταν τις κάνουν όμως κάθε φορά μένουμε με το στόμα ανοιχτό, αφού η ομορφιά είναι γονιδιακή στην οικογένεια.

Expand player

Η κόρη Ζυγούλη - Ρουβά, Αναστασία έχει μεγαλώσει πολύ

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ ο Σάκης Ρουβάς, πόζαρε με τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, την Αναστασία και τον Αλέξανδρο στην κουζίνα του σπιτιού τους (δείτε βίντεο). Όπως λοιπόν είδαμε η μεγαλύτερη κόρη τους έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα και έχει πάρει τα χαρακτηριστικά και των δυο γονιών της.

Νέο μέλος στην οικογένεια Ρουβά - Ζυγούλη

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη να έχουν ήδη τέσσερα παιδιά αλλά φαίνεται πως δεν σταματούν να μεγαλώνουν την οικογένεια τους, αυτή την φορά πρόσθεσε ένα ακόμα μέλος, τον Baxter. Τα νέα γνωστοποίησε ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και καθημερινά δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά του. Ενώ αρκετές φορές μοιράζεται προσωπικές στιγμές με την Κάτια και τα παιδιά τους.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να συστήσει στους διαδικτυακούς φίλους της το νέο μέλος που προστέθηκε στην όμορφη οικογένειά τους.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς, το απόγευμα της Τετάρτης 13/4 δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τον είδαμε να ποζάρει με το νέο τους σκυλάκι. Δεν είναι γνωστό φυσικά ότι το ζευγάρι τρέφει μεγάλη αγάπη για τα ζώα, αφού το σπίτι τους στον Νέο Βουτζά είναι γεμάτο από κατοικίδια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η γυναίκα που άλλαξε την ζωή του Σάκη Ρουβά - Δεν είναι η Κάτια Ζυγούλη

Στο πλευρό πασίγνωστης τραγουδίστριας ο Σάκης Ρουβάς - Οι φωτογραφίες που μαρτύρησαν την αλήθεια