Μέχρι και καμαρίνι έχουν σπίτι τους Ρουβάς και Ζυγούλη - Βίντεο από το εσωτερικό

Κάθε στιγμιότυπο είναι εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μέχρι και καμαρίνι έχουν σπίτι τους Ρουβάς και Ζυγούλη - Βίντεο από το εσωτερικό

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς μετράνε πολλά χρόνια μαζί. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τα 4 παιδιά τους και έτσι κάθε στιγμή στο σπίτι είναι ξεχωριστή.

Τόσο ο Σάκης Ρουβάς όσο και η Κάτια Ζυγούλη, μοιράζονται πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το εντυπωσιακό σπίτι τους στον Νέο Βουτζά.

Άλλοτε σε στιγμές με τα παιδιά τους και άλλοτε, προσωπικές τους φωτογραφίες ή βίντεο από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνονται.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Κάτια Ζυγούλη πόζαρε στο showroom που έχουν στο σπίτι τους και η αλήθεια είναι πως ο χώρος είναι απλά εντυπωσιακός. Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος όπως φαίνεται είναι ο αγαπημένος της Κάτιας Ζυγούλη.

Το βίντεο από το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Κάτια Ζυγούλη

Τις επόμενες ημέρες η Κάτια Ζυγούλη αναμένεται να επιστρέψει και πάλι μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες στην συχνότητα της ΕΡΤ με την εκπομπή «Ιστορίες Όμορφης Ζωής».

Όπως είναι λογικό η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ από την άλλη οι προετοιμασίες για την μεγάλη πρεμιέρα είναι πυρετώδεις αφού αναμένεται να ξεκινήσει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στις 19.00.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου, ο σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλωσόρισε την παρουσιάστρια και παράλληλα γνωστοποιεί στο τηλεοπτικό κοινό πως αναλαμβάνει την εκπομπή «Ιστορίες Όμορφης Ζωής».

Οι «Ιστορίες Όμορφης Ζωής» με την Κάτια Ζυγούλη και την ομάδα της έρχονται για να ομορφύνουν και να εμπνεύσουν τα Σαββατοκύριακά μας, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο, αφιερωμένο σε όλα τα μικρά καθημερινά πράγματα που μπορούν να μας αλλάξουν και να μας κάνουν να δούμε τη ζωή… πιο όμορφη, με αλήθεια, χιούμορ και αισιοδοξία. Καλή επιτυχία Κάτια Ζυγούλη!