Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Για να το ζηλεύεις το σπίτι τους - Με τεράστιο πράσινο κήπο και πισίνα

Φωτογραφίες μέσα και από έξω από την διώροφη μονοκατοικία τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Για να το ζηλεύεις το σπίτι τους - Με τεράστιο πράσινο κήπο και πισίνα

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς εδώ και πολλά χρόνια ζουν έναν όμορφο έρωτα. Έχουν χτίσει μια όμορφη οικογένεια την οποία ωστόσο, κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που στα προφίλ τους στο Instagram μοιράζονται φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους.

Μάλιστα, έχουμε δει από δημοσιεύσεις τους και φωτογραφίες από το σπίτι τους. Τόσο από τον εσωτερικό, όσο και από τον εξωτερικό χώρο.

Ο εσωτερικός του χώρος είναι πολύ φωτεινός σε ροζ σομόν χρώμα, ενώ διαθέτει δυο ορόφους. Το σαλόνι τους έχει τεράστιο τζάκι, αλλά και μια μεγάλη βιβλιοθήκη. Τις εντυπώσεις ωστόσο "κλέβει" η κουζίνα η οποία είναι τεράστια και μοιάζει σαν αυτές στα πλούσια αρχοντικά.

Το οικόπεδο διαθέτει κήπο με πολλά λουλούδια και γκαζόν, κοτέτσι, μποστάνι, θερμοκήπιο, πισίνα, αλλά και γυμναστήριο. Με λίγα λόγια το σπίτι τους μοιάζε πιο πολύ με εξοχικό, δηλαδή είναι τελείως διαφορετικό με αυτό της Βίκυς Καγιά.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Αυτό είναι το σκάφος τους

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη να κάνουν συχνά διακοπές με χλιδάτο ιστιοφόρο, ωστόσο, στο όνομα τους έχουν ένα πιο μικρό σκάφος με το οποίο απολαμβάνουν κοντινές εξορμήσεις μαζί με τα παιδιά τους. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία μπορεί να θέλουν να προστατεύσουν από την πολύ προβολή, ωστόσο συχνά μοιράζονται φωτογραφίες με τα τέσσερα αγγελούδια τους.

Η Αριάδνη Ρουβά, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και ο Απόλλωνας λατρεύουν τις βόλτες με το σκάφος και όποτε το ζητούν, ο τραγουδιστής δεν μπορεί να τους χαλάσει το χατίρι.

Όπως έχουμε δει σε φωτογραφίες, το σκάφος του διαθέτει καμπίνα, αλλά και μεγάλο χώρο για να κάτσεις!

το σκάφος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη