Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στα Νότια Προάστια - Διώροφο με τζαμαρίες

Φωτογραφία από το εσωτερικό του και από τον εντυπωσιακό κήπο

Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στα Νότια Προάστια - Διώροφο με τζαμαρίες
News 16.08.2021 13:33
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μπορεί να έχει ένα βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα, αφού είναι παρουσιάστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας, ωστόσο δίνει περισσότερη προσοχή στην οικογένεια της. Η Βίκυ Καγιά λατρεύει να περνάει χρόνο στο σπίτι με το σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα δυο παιδάκια τους.

Πως άλλωστε να μην της αρέσει να μένει μέσα; Το σπίτι είναι πολύ εντυπωσιακό με τεράστιο κήπο για να παίζουν τα παιδιά και ο σκύλος που έχουν. Μεγάλο βέβαια, είναι και το σαλόνι τους, όπου τα παιχνίδια είναι καθημερινά για την Μπιάνκα και τον Κάρολο, όπως είναι καθημερινά και στις διακοπές τους με το σκάφος στην Μύκονο.

«Στη δική μας οικογένεια, την οικεία Κρασσά έχουμε τέσσερα παιδιά και είμαστε μια χαρά. Τα παιδιά μου αν και δεν είναι μωρά πλέον, το σαλόνι έχει γίνει πάρκο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ για την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών μου. Το να είσαι αποκομμένος από τον κόσμο, από τις αθλοπαιδείες σου, από το σχολείο σου, αυτό το πράγμα σε κλείνει συναισθηματικά και είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς», είχε πει σε δηλώσεις της η Bίκυ Καγιά χαρακτηρίζοντας το σαλόνι πάρκο.

Το σπίτι της λοιπόν, έχει γήινα χρώματα, είναι μοντέρνο, φωτεινό με μεγάλες τζαμαρίες. Eντύπωση προκαλεί επίσης ο υπέροχος κήπος!

Φωτογραφίες από το σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά

Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας περνάει η Βίκυ Καγιά στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου Ηλία Κρασσά. Ο γάμος τους συμπλήρωσαν 7 χρόνια από την ημέρα που αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή τους και το γιορτάζουν με διακοπές.

Μετά τις αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο τους, αυτή την φορά η παρουσιάστρια - μοντέλο μας έδωσε μια μικρή γεύση από την εξόρμηση τους, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει τον προορισμό τους.

Μάλιστα, Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασσάς τράβηξαν μια τρυφερή selfie με φόντο τα καταγάλανα νερά της θάλασσας, η οποία και δημοσιεύθηκε στο Instagram.

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς διακοπές

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς εξόρμηση μετά την επέτειο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο Καγιά - Κρασσά! Το παθιασμένο φιλί στην κάμερα

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά

Share