Κρασσάς - Καγιά με το σκάφος στη Μύκονο! Αποκλειστικές φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Έκλεψαν την παράσταση τα μικρά - Απίστευτα ντυσίματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρασσάς - Καγιά με το σκάφος στη Μύκονο! Αποκλειστικές φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Η οικογένεια της Βίκυς Καγιά εδώ και μέρες βρίσκεται στη Μύκονο. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την είχε απαθανατίσει πριν από λίγο καιρό στην Ψαρού με την μικρή Μπιάνκα να απολαμβάνει το μπάνιο της ενώ τώρα την... "έπιασε" στο σκάφος με την οικογένειά της.

Άβαφη, με εξαιρετικό look και πιασμένο μαλλί φρόντιζε τα παιδιά της. Στα παρακάτω στιγμιότυπα θα δείτε τους δυο γονείς σε πολύ τρυφερές στιγμές με τα μικρά τους. Φαίνονται πραγματικά πολύ δεμένη οικογένεια.

Στη Μύκονο η οικογένεια της Βίκυς Καγιά

Βίκυ ΚΑγιά κρασσάς

Καγιά Βίκυ σκάφος

Αυτό είναι το σπίτι που μένουν η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς στα Βόρεια Προάστια

Ανά καιρούς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Καγιά έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες μέσα από το «μαγευτικό» σπίτι στο οποίο μένει με τον αγαπημένο της σύζυγο, Ηλία Κρασσά.

Το αγαπημένο ζευγάρι προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο μερικές φορές το μοντέλο - παρουσιάστρια ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τα δύο αγγελούδια της, την μικρή Μπιάνκα και τον μικρό Κάρολο.

Άλλες φορές επιλέγει να μοιραστεί τις γωνιές του μαγευτικού σπιτιού της, ειδικά τώρα που περνάει αρκετό χρόνο μέσα λόγω του lockdown που έχει επιβληθεί.

Βίκυ Καγιά Ηλίας ΚρασσάςΒίκυ Καγιά σπίτιΒίκυ Καγιά σύζυγος

Βίκυ Καγιά σπίτι