Χαμός σε παραλία της Μυκόνου με Καγιά - Κρασσά! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ήταν μαζί και τα παιδιά τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός σε παραλία της Μυκόνου με Καγιά - Κρασσά! Αποκλειστικές φωτογραφίες

“Είμαι ευγνώμων. Για τις ευλογημένες στιγμές, τα μαθήματα, για τα εμπόδια, τα νέα ξεκινήματα”. Με αυτά τα λόγια η Βίκυ Καγιά έκανε μια μικρή ανασκόπηση της ζωής της, γιορτάζοντας πριν από λίγες μέρες τα 43 της χρόνια (δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram). Σε αυτές τις ευλογημένες στιγμές σίγουρα έχουν ξεχωριστή θέση τα δύο της παιδιά και, βέβαια, ο φύλακάς-άγγελός της, ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς.

Και τη μέρα των γενεθλίων της, φυσικά, και ήθελε να έχει εκείνους και μόνο στο πλευρό της. Η Βίκυ, που βρίσκεται ήδη στη Μύκονο, συνδυάζοντας τις διακοπές της με μια επαγγελματική υποχρέωση, πέρασε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μαζί με την οικογένειά της στην παραλία της Ψαρούς. Ακολουθώντας, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, τα βλαστάρια της στα παιχνίδια τους στη θάλασσα.

Η μεγαλύτερη κόρη της Μπιάνκα ήθελε να την έχει κοντά της για να της δείχνει κάθε φορά πόσο ωραία κολυμπά χωρίς τα μπρατσάκια της, ενώ μαμά και κόρη προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον μικρότερο Κάρολο-Ηλία να κολυμπήσει φορώντας το τεράστιο σωσίβιο-αυτοκινητάκι που του είχαν πάρει δώρο οι γονείς του. Ο μπαμπάς Ηλίας ήταν αυτός που συνέχεια καμάρωνε με τα κατορθώματά τους και προσπαθούσε διαρκώς να τα εμψυχώσει, κρατώντας, όμως, την περισσότερη ώρα αγκαλιά τη σύζυγό του.

Σύσσωμη η οικογένεια μετά το μπάνιο έφαγε σε εστιατόριο που ήταν κοντά στην παραλία, ενώ αργότερα το απόγευμα έκαναν μια μίνι γιορτή, με τούρτα-έκπληξη στη μαμά Βίκυ, που έσβησε συγκινημένη τα κεράκια της με μόνο ευχή, να μην αλλάξει φυσικά τίποτα από την ζωή της!

Αποκλειστικές φωτογραφίες Κρασσά - Καγιά

Καγιά αρετουσάριστες φωτογραφίες

Καγιά Κρασσά περιοδικό You

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί

Μαμά και κόρη είναι αχτύπητο δίδυμο!

Την έχουμε συνηθίσει αυστηρή και δυναμική στη δουλειά της, αλλά στον ρόλο της ως μαμά είναι απόλυτα δοτική και τρυφερή με τα παιδιά της. Τους έχει απεριόριστη αγάπη και ακόμα και στις μικρές τους... γκρίνιες εκείνη είναι πάντα εκεί για να τα ηρεμεί στην αγκαλιά της. Η κόρη της Μπιάνκα, που της μοιάζει καταπληκτικά στο στυλ της, την έχει φυσικά ξετρελάνει και με το απίστευτο νάζι της και πάντα βρίσκει μια αφορμή για να εισπράξει τα χάδια της μαμάς της!