Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο Καγιά - Κρασσά! Το παθιασμένο φιλί στην κάμερα

Στην φόρα για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο Καγιά - Κρασσά! Το παθιασμένο φιλί στην κάμερα

Ο γάμος της Βίκυ Καγιά και του Ηλία Κρασσά έχει συμπληρώσει 7 χρόνια σήμερα από την ημέρα που αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε επιλέξει τότε να πραγματοποιήσει έναν κρυφό γάμο στο Παρίσι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από τότε μέχρι σήμερα φαίνεται πως τίποτα δεν έχει αλλάξει καθώς και οι δύο παραμένουν αχώριστοι ενώ έχουν φέρει στην ζωή και δυο παιδάκια, καρποί του έρωτά τους.

Η Μπιάνκα - Αλεξάνδρα και ο Κάρολος (Δείτε εδώ τον γιο της) δίνουν το δικό τους νόημα στην οικογένεια, αφού τους γεμίζουν μόνο με ευτυχία. Μιας και σήμερα είναι η επέτειος του ζευγαριού η Βίκυ Καγιά θέλησε να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν, αφού η ίδια δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες από το Παρίσι, την ημέρα του γάμου τους.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή στιγμή τους:

Η επέτειος

Η Βίκυ Καγιά στη Μύκονο

Η οικογένεια της Βίκυς Καγιά εδώ και μέρες βρίσκεται στη Μύκονο. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την είχε απαθανατίσει πριν από λίγο καιρό στην Ψαρού με την μικρή Μπιάνκα να απολαμβάνει το μπάνιο της ενώ τώρα την... "έπιασε" στο σκάφος με την οικογένειά της.

Άβαφη, με εξαιρετικό look και πιασμένο μαλλί φρόντιζε τα παιδιά της. Στα παρακάτω στιγμιότυπα θα δείτε τους δυο γονείς σε πολύ τρυφερές στιγμές με τα μικρά τους. Φαίνονται πραγματικά πολύ δεμένη οικογένεια.

Βίκυ ΚΑγιά κρασσάς

Καγιά Βίκυ σκάφος

Αυτό είναι το σπίτι που μένουν η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς στα Βόρεια Προάστια

Ανά καιρούς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Καγιά έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες μέσα από το «μαγευτικό» σπίτι στο οποίο μένει με τον αγαπημένο της σύζυγο, Ηλία Κρασσά.

Το αγαπημένο ζευγάρι προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο μερικές φορές το μοντέλο - παρουσιάστρια ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τα δύο αγγελούδια της, την μικρή Μπιάνκα και τον μικρό Κάρολο.

Άλλες φορές επιλέγει να μοιραστεί τις γωνιές του μαγευτικού σπιτιού της, ειδικά τώρα που περνάει αρκετό χρόνο μέσα λόγω του lockdown που έχει επιβληθεί.

Βίκυ Καγιά Ηλίας ΚρασσάςΒίκυ Καγιά σπίτιΒίκυ Καγιά σύζυγος

Βίκυ Καγιά σπίτι