Η Βίκυ Καγιά εύχεται στον γιο της, Κάρολο, με τον πιο τρυφερό τρόπο!

«Λιώσαμε» με τις ευχές της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Βίκυ Καγιά εύχεται στον γιο της, Κάρολο, με τον πιο τρυφερό τρόπο!

Σήμερα, Πέμπτη, ο γιος της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά, Κάρολος, γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του και «λιώσαμε» με τις ευχές του μοντέλου.

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τα 2 παιδάκια, την Μπιάνκα και τον Κάρολο.

Η Βίκυ Καγιά μπορεί όλη μέρα να τρέχει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως πάντα βρίσκει χρόνο να διαθέτει στην όμορφη οικογένεια της.

Μάλιστα από το πρωί, το σπίτι τους έχει πλημμυρίσει από ευχές καθώς ο μικρούλης τους, Κάρολος, γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του, και έγινε μόλις τριών!

Το πανέμορφο μοντέλο, που έκανε μια φοβερή αλλαγή στα μαλλιά της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις ευχές της για τον γιο της με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Στην λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά στο μικρό μου αγόρι που μας έκλεψε την καρδιά από την πρώτη ημέρα! Σε αγαπάμε τόσο πολύ Καρολάκο».

Η Βίκυ Καγιά εύχεται στον γιο της, Κάρολο

Στο μεταξύ, τι γίνεται με την Βίκυ καγιά και το GNTM;

Πολλές είναι οι συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο του GNTM, ακόμη δεν τελείωσε ο 3ος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, οι αλλαγές θα είναι μεγάλες και ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δούμε νέα πρόσωπα στις θέσεις των κριτών, Βίκυς Καγιά, Δημήτρη Σκουλού, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Άγγελου Μπράτη.

Και ο 3ος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων που προβάλλεται με επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του STAR τα τελευταία χρόνια, σημείωσε υψηλά νούμερα σε τηλεθέαση και όπως φαίνεται θα επιστρέψει και πάλι για ακόμη μια σεζόν.

Μετά τον τελικό, όπου ο Ηρακλής κέρδισε το χρηματικό έπαθλο και όλα τα υπόλοιπα δώρα, μαζί με το συμβόλαιο με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία παγκοσμίως, υπάρχει σούσουρο στα γραφεία του σταθμού.

Τέλος Καγιά, Σκουλός, Ζενεβιέβ, Μπράτης στο νέο κύκλο του GNTM;

GNTM Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί

Παραγωγή και κανάλι, δηλώνουν ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους με τους 4 κριτές, αλλά και με του νέου coach, Γιώργου Καράβα μετά την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε στη θέση κάποιου από τους παραπάνω αλλαγές.

Σύμφωνα ωστόσο, με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, ένα είναι το σίγουρο, πως ότι αλλαγές και να γίνουν η θέση της Βίκυς Καγιά παραμένει σταθερή, καθώς το όνομα της έχει συνδεθεί με το GNTM από την πρώτη χρονιά που προβλήθηκε στην τηλεόραση στις 19 Οκτωβρίου του 2009.

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι, θέλουν να είναι ακόμη πιο ανανεωμένος με σκοπό να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, που το στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.