GNTM 3: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

Μόλις ανακοινώθηκε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

Μόλις ολοκληρώθηκε ο μεγάλος και ο υπέρλαμπρος τελικός του GNTM 3 με τον μεγάλο νικητή να κερδίζει τα πολυπόθητα έπαθλα και ένα μεγάλο πάρτι να ακολουθεί λίγο μετά στο φαντασμαγορικό πλατό του STAR.

Η Παρασκευή, ο Αντρέας και ο Ηρακλής έφτασαν στο πλατό του GNTM 3 έχοντας ο καθένας στο πλευρό του από 2 αγαπημένους παίκτες.

Μετά το εντυπωσιακό catwalk που έκαναν οι φιναλίστ, το οποίο «έδιωξε» τον Αιμιλιάνο από το παιχνίδι, οι υπόλοιποι τρεις ήταν έτοιμοι να διαγωνιστούν στις 2 τελευταίες και κρίσιμες δοκιμασίες.

Η πρώτη δοκιμασία στην οποία κλήθηκαν να κριθούν ήταν το Red Carpet, στο οποίο φωτογραφίθηκαν παρέα με τον Γιώργο Καράβα και τη Βίκυ Καγιά.

Αφού κρίθηκαν και οι 3 παίκτες, οι κριτές ξεκίνησαν την διαδικασία της ψηφοφορίας. Έτσι, ο Ανδρέας συγκέντρωσε 37 βαθμούς, η Παρασκευή 38 και ο Ηρακλής 39.

Λίγο αργότερα, ξεκίνησε η live μετάδοση, με σειρά να έχει η δεύτερη και τελευταία δοκιμασία που διαγωνίστηκαν οι 3 φιναλίστ κατά την οποία συμμετείχαν σε «μπλε πάρτυ«, στο οποίο μάλιστα φωτογραφήθηκαν με άγνωστα για αυτούς μοντέλα.

Πριν όμως αρχίσει η διαδικασία, οι υπεύθυνοι του πρακτορείου Elit, με το οποίο ο νικητής θα έχει συμβόλαιο, έστειλαν ένα βίντεο για τον κάθε ένα από τους φιναλίστ, στο οποίο αξιολογούσαν την μέχρι τώρα πορεία τους.

Στην δεύτερη δοκιμασία, ο Ανδρέας συγκέντρωσε 35 βαθμούς, η Παρασκεύη 38 και ο Ηρακλής 40.

Συνολικά ο Ανδρέας κατάφερε να συγκεντρώσει 72 βαθμούς, η Παρασκευή 76 ενώ ο Ηρακλής 79!

Η Βίκυ Καγιά, λίγο αργότερα, ανακοίνωσε πως το σύστημα δεν έπεσε όπως πέρσι, αλλά για ακόμη μια φορά έγινε χαμός με τις ψήφους!

Σε συνδυασμό με την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής αλλά και του κόσμου, ο μεγάλος νικητής του GNTM 3 και αυτός που κέρδισε 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο, κοσμήματα από την εταιρία House of Jewels και ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο της Κένταλ Τζένερ, Elite models, είναι ο Ηρακλής!

gntm 3 νικητής ο ηρακλής

Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού λίγο πριν τον τελικό του GNTM 3

Σε λιγότερο από μια ώρα ξεκινάει ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 με τους 4 φιναλίστ να διεκδικούν την πρωτιά. Ο Δημήτρης Σκουλός, με αφορμή την μέρα αυτή, δημοσίευσε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.

Τα 4 επίδοξα μοντέλα θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 50.000€, ένα αυτοκίνητο, κοσμήματα και συμβόλαιο με παγκοσμίου φήμης πρακτορείο μοντέλων του εξωτερικού!

Λίγο πριν τον τελικό, ο οποίος θα αναδείξει τον νικητή με αυτές τις 3 δοκιμασίες, ο κριτής του ριάλιτι δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα μακροσκελές κείμενο, αποχαιρετώντας το GNTM 3.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού:

«Σήμερα στις 21.00 ο μεγάλος τελικός @gntmgr @starchanneltv. Είμαι ευγνώμων και ευχαριστώ άπειρα τους @vourmanos για την εξυπνάδα, φαντασία,για το ανήσυχο και ατελείωτα δημιουργικό του μυαλό που μας παρασέρνει όλους στο show σε ένα φανταστικό ταξίδι. Τη λατρεμένη μας @johada13 για τη στήριξη, υποστήριξη, στοργή, μεθοδικότητα, φροντίδα και για τόσα άλλα (χρειάζομαι ένα σεντόνι για να τα γράψω όλα) που μας προσφέρει απλόχερα από την πρώτη ημέρα.

Τον υπερταλαντούχο σκηνοθέτη μας @giannis_mikros (δεν έχω γνωρίσει τόσο ταλαντούχο αλλά παράλληλα ήρεμο και καλοσυνάτο άνθρωπο στον χώρο μας). Την @lnafsika που με το μπρίο και το ταλέντο της μας ξεσηκώνει όλους σε ένα ατελείωτο πάρτυ. Την @vickykaya για την ομορφιά, την εμπειρία και την κομψότητά της που αναβαθμίζει και εμάς δίπλα της.

Τον @angelosbratis που με το χιούμορ και την ευγένεια του περνάνε οι ατελείωτες ώρες γυρισμάτων χωρίς να το καταλάβουμε. Tην @genevievevv για την τρέλα της και την δημιουργικότητα της που μας έχει κάνει να μην βαριόμαστε ποτέ . Την @zorzettaz που μας ανέχεται και είναι πάντα εκεί για εμάς . Τον @nchristoforou που φρόντισε για όλα ώστε να μην μας λείψει τίποτα και να τελειώσουμε τα γυρίσματα με ασφάλεια. Το @starchanneltv για την εμπιστοσύνη και την στήριξη του.

Και όλους τους fans ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ για την αγάπη τους, και την ανοιχτή αγκαλιά τους για ένα show που αγαπάμε και θα συνεχίσουμε να αγαπάμε πολύ. END of GNTM 2020».

ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού λίγο πριν τον τελικό του GNTM 3