Survivor: Τι συνέβη με τον Γιάννη Περπατάρη με το που έφτασε στο αεροδρόμιο - Με ποιους συναντήθηκε

Οι αναρτήσεις που έγιναν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Τι συνέβη με τον Γιάννη Περπατάρη με το που έφτασε στο αεροδρόμιο - Με ποιους συναντήθηκε

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor την περασμένη εβδομάδα ήταν ο Γιάννης Περπατάρης. Αγωνίστηκε εναντίον της Δώρας Νικολή (επίσης κόκκινης), του Θοδωρή Τουρκογιώργου και του Χριστόφορου Ταξίδη. Στο τέλος έμεινε ωστόσο να τρέχει με την Δώρα όπου δεν έδωσε όλη του την δύναμη εσκεμμένα, και τελικά έφυγε από το παιχνίδι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ τα παιδιά για τα καλά λόγια. Ευχαριστώ το Survivor γι' αυτό το ωραίο ταξίδι, αν και ήταν δύσκολο. Όποιος το ζήσει θα καταλάβει αυτό το οξύμωρο, πόσο ωραίο και δύσκολο είναι. Έφτασα στα όριά μου, αλλά σίγουρα θα μου λείψει το παιχνίδι. Θέλω να πάρω την παρέα που είχαμε τώρα, είχαμε δέσει, είναι όλοι τέλεια παιδιά. Νικητή θα ήθελα σίγουρα τον Γιώργο Γκιουλέκα, από την πρώτη μέρα που ήρθε, κατάλαβα τι άτομο είναι και τον εκτίμησα, είναι ταπεινός και παιχτάρας. Σίγουρα θα ήθελα να δω στον τελικό και την Κατερίνα γιατί είναι μαχήτρια», είπε κατά την αποχώρηση του - δείτε το βίντεο.

Ο Γιάννης Περπατάρης ήταν από την πρώτη φουρνιά παικτών που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο και κατάφερε να παραμείνει στο εξωτικό αυτό νησί 16 ολόκληρες εβδομάδες. Για κάθε εβδομάδα παραμονής του λάμβανε από την παραγωγή 1.000 ευρώ με αποτέλεσμα να καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό των 16.000 ευρώ, το οποίο θα δει σύντομα στον λογαριασμό του, αν δεν τα έχει δει ήδη.

Τι συνέβη όμως με τον Περπατάρη μετά το Survivor όταν έφτασε στην Ελλάδα

Ο παίκτης των Μπλε και στην συνέχεια των Κόκκινων, έφτασε στην Ελλάδα πριν από κάποιες ώρες και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον περίμεναν οι φίλοι του. Μάλιστα, θέλοντας να κάνουν χιούμορ κράτησαν και ένα χαρτί με το όνομά του.

Φυσικά και οι αναρτήσεις που έγιναν στο Instagram ήταν πολλές με τον Γιάννη Περπατάρη να χαίρεται που είδε μετά από τόσους μήνες την παρέα του.

Δείτε επίσης το spoiler 28/4: ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΑΠΌΨΕ - Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία του Survivor

Survivor Γιάννης Περπατάρης