Survivor 2024 – Έδωσε την θέση του στην γυναίκα της παρέας και αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι

«Δεν έπαιξε κανονικά τον αγώνα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Έδωσε την θέση του στην γυναίκα της παρέας και αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι

Επιβεβαιώθηκαν τα spoilers για τον άνθρωπο που άφησε πίσω του απόψε (25/4) το Survivor. Ανάμεσα σε Γιάννη Περπατάρη, Θοδωρή Τουρκογεώργο, Χριστόφορο Ταξίδη και Δώρα Νικολή, ο πρώτος ήταν εκείνος που αποχώρησε στη μονομαχία, ωστόσο υπήρχαν σοβαρές αιχμές ότι δεν έδωσε το 100% για την παραμονή του.

«Απ' τη μία χαίρομαι από την άλλη λυπάμαι. Με τον Γιάννη είμαστε εδώ από την πρώτη μέρα, αλλιώς ξεκινήσαμε, αλλά το πείραμα είχε ευτυχή κατάληξη. Ο Γιάννης φάνηκε τίμιο παιδί, δεν έπαιξε κανονικά τον αγώνα γιατί ήξερε ότι δεν μπορώ να δώσω το μέγιστο, με προστάτεψε. Είναι ένα παιδί που έξω πέρασε δύσκολα, θέλω να του ευχηθώ να βλέπει τα πάντα θετικά και να του έρθει ό,τι θέλει στη ζωή του», δήλωσε από την πλευρά της η Δώρα Νικολή μετά τη μονομαχία της αποχώρησης στο Survivor.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Οι Μπλε επέστρεψαν ανανεωμένοι και οι Κόκκινοι αιτιολογούν την απουσία τους: «Μας ενόχλησαν συμβάντα και εριστικά βλέμματα»

Όλοι είχαν καλά λόγια να πουν στην αποχώρηση του Survivor

Με κολακευτικά σχόλια μίλησε επίσης ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, που τόνισε ότι η βραδιά ανήκει στον Γιάννη Περπατάρη και του ευχήθηκε καλή επιστροφή. «Με τον Γιάννη δεν ήμασταν μέλι-γάλα, είναι δύσκολος χαρακτήρας ο μπαγάσας. Όταν άρχισαν να λιγοστεύουν τα άτομα κατάλαβα ότι είναι τίμιο παιδί και ειλικρινής, αυτό δεν αρέσει σε πολλούς. Όταν είσαι ειλικρινής, δεν έχεις πολλούς φίλους... Σήμερα χάνουμε ένα πολύ σημαντικό μέλος της ομάδας», δήλωσε στην κάμερα του Survivor ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Όσον αφορά τον άνθρωπο της βραδιάς, ο Γιάννης Περπατάρης εμφανίστηκε συγκινημένος, αλλά ήρεμος με την αποχώρησή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ τα παιδιά για τα καλά λόγια. Ευχαριστώ το Survivor γι' αυτό το ωραίο ταξίδι, αν και ήταν δύσκολο. Όποιος το ζήσει θα καταλάβει αυτό το οξύμωρο, πόσο ωραίο και δύσκολο είναι. Έφτασα στα όριά μου, αλλά σίγουρα θα μου λείψει το παιχνίδι. Θέλω να πάρω την παρέα που είχαμε τώρα, είχαμε δέσει, είναι όλοι τέλεια παιδιά. Νικητή θα ήθελα σίγουρα τον Γιώργο Γκιουλέκα, από την πρώτη μέρα που ήρθε, κατάλαβα τι άτομο είναι και τον εκτίμησα, είναι ταπεινός και παιχτάρας. Σίγουρα θα ήθελα να δω στον τελικό και την Κατερίνα γιατί είναι μαχήτρια».