Survivor 2024 – Οι Μπλε επέστρεψαν ανανεωμένοι και οι Κόκκινοι αιτιολογούν την απουσία τους: «Μας ενόχλησαν συμβάντα και εριστικά βλέμματα»

Πού να έβλεπαν και τι έχασαν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Οι Μπλε επέστρεψαν ανανεωμένοι και οι Κόκκινοι αιτιολογούν την απουσία τους:  «Μας ενόχλησαν συμβάντα και εριστικά βλέμματα»

Επεισοδιακό ήταν το τέλος του αποψινού αγώνα στο Survivor, αφού πέρα απ' το έπαθλο οι Κόκκινοι έχασαν αρκετούς πόντους και σε γόητρο, με τους αντιπάλους τους να κερδίζουν το πρώτο μεγάλο ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Ήταν ξεκάθαρο ότι τους ενόχλησε, καθώς αποχώρησαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, και χωρίς να πουν κουβέντα.

Οι Μπλε απόλαυσαν μοναδικές στιγμές κάνοντας τουρ στο Central Park και σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης, ενώ είχαν την ευκαιρία να χαρούν το μπανάκι τους μετά από έναν σκληρό αγώνα μέσα στις λάσπες.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Έχασαν το ταξίδι και αποχώρησαν εκνευρισμένοι από τον αγωνιστικό χώρο: «Μου βγήκε ο πάτος»

Οι εξηγήσεις των Κόκκινων Survivors για την απουσία τους στον αγώνα

Με την επιστροφή στην... βάση του Survivor ήταν η ώρα των εξηγήσεων. Οι Κόκκινοι ήταν λακωνικοί και χωρίς ιδιαίτερη διάθεση να απολογηθούν.

«Αρχικά συγχαρητήρια στα παιδιά που κέρδισαν, δεν μπορώ να πω ότι δεν τους ζηλεύουμε που πήγαν στη Νέα Υόρκη, ούτε ότι περάσαμε το ίδιο καλά. Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν για την κίνησή μας, γιατί ήταν μία ομαδική απόφαση. Πήγαμε στην καλύβα να ανασυγκροτηθούμε και να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Είχαμε κάποια σχέδια και πλάνα που δεν πέτυχαν. Ό,τι ήταν να πω το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας», σχολίασε από την πλευρά του ο Χριστόφορος Ταξίδης.

«Θα σταθώ σε αυτό το συμβάν, εφόσον με ρωτάς και θα σου πω ότι δεν ήταν ο λόγος ότι ηττηθήκαμε στον αγώνα και χάσαμε το έπαθλο της Νέας Υόρκης, αλλά ήταν συγκεκριμένα συμβάντα μες στον αγώνα, τα οποία επηρέασαν αυτή την κίνηση στο μέγιστο. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ μεγάλο να αποχωρείς από τη λήξη του αγώνα, αλλά ήταν μεγάλα και τα συμβάντα που προέκυψαν και μας ενόχλησαν. Οι Κόκκινοι ήταν ενοχλημένοι και οι Κόκκινοι αποχώρησαν», δήλωσε με τη σειρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Λίγη ώρα πριν η παίκτρια των Κόκκινων είχε κάνει λόγο για «εριστικά βλέμματα». «Συνέβησαν αρκετά πράγματα στον αγωνιστικό λόγο που μπορεί και να μην φάνηκαν. Υπήρχαν off camera εριστικά βλέμματα που εκνεύρισαν τους συμπαίκτες μου και εμένα. Γι' αυτό προέκυψε και η αποχώρησή μας. Σωστά πράξαμε, δεν είναι ότι οι Κόκκινοι έβαλαν την ουρά κάτω από τα σκάλια», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην κάμερα του Survivor.